[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - De pe Coupe pe Bravo - pt Florin

Acum este Vin Noi 01, 2024 2:10 am

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: De pe Coupe pe Bravo - pt Florin
MesajScris: Mar Apr 28, 2009 6:01 pm 

Locaţie: Bucuresti
Masina:
Acest topic se adreseaza in primul rand lui Florin si as vrea cateva informatii referitoare la:
- daca se poate monta sistemul de franare de pe un Coupe 2.0 20vTurbo pe Bravo-ul meu. Mentionez ca pe fata Coupeul are Brembo si sunt niste imensitati de discuri si etriere(are jante pe 16 si sunt cat jantele); eu nu am ABS, insa Coupe-ul da; pe spate eu nu am discuri, dar 2.0 are.
- daca se poate folosi suspensia de la Coupe la mine. Unele voci spun ca se poate(1.8,1.9 si 2.0 ar fi cam la fel).
- daca pot utiliza interiorul(tapiseria) la mine.
- jantele pe 16 daca le pot monta la mine (asta fara sa omor motorul/ambreiajul la Bravo).

Toate piesele le am complete (am tot Coupe-ul) si ma gandeam sa fac un upgrade la Bravo meu.

Subiectul mesajului: Re: De pe Coupe pe Bravo - pt Florin
MesajScris: Mie Apr 29, 2009 9:33 am 

Locaţie: BUCURESTI
Salut , din cate stiu pe spate discurile sant identice , pe fata discurile la coupe sant de 305 si la vravo de 2.0 hgt 284 , in principiu daca ai masina completa si functionala eu zic ca se poate face transformarea , inclusiv motorul si cutia se pot monta . Fiat bravo , brava , marea , coupe au la baza platforma de fiat tipo si in principiu se potrivesc . Din punctul meu de vedere este o alegere gresita sa faci aceasta transformare ,daca nu montezi si motorul . Pe masina ai frane standard mai mult decat suficiente , suspensia e destul de rigida si nu vad rostu sa distrugi coupeul acesta fiind un exemplar destul de rar si foarte impresionant din punct de vedere al performantelor . Daca montezi si motorul e ok ,daca nu eu zic sa vinzi coupe-ul , sau l-ai dezmembrat deja . :D

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: De pe Coupe pe Bravo - pt Florin
MesajScris: Mie Apr 29, 2009 2:27 pm 

Locaţie: Bucuresti
Masina:
Coupe-ul nu e inmatriculat in Ro, asa ca si daca schimb motorul tot ma costa o groaza sa o inmatriculez. Nu este dezmembrata, doar blocul motor este spart, in rest este completa. Nu aveam ce face, am vazut ca toti care intreaba sunt interesati de motor, asa ca m-am gandit ca daca tot nu o cumpara nimeni macar sa pun cate ceva pe Bravo.
Daca zici ca nu e nevoie sa modific Bravo, atunci ramane asa.
Multumesc pentru raspuns.

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2