|
Acum este Vin Noi 01, 2024 9:24 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
onassis
|
Subiectul mesajului: becul de la injectoare Scris: Mie Apr 01, 2009 8:46 pm |
Masina:
sal! am un fiat bravo hgt motor de 2000 cm 20 valve 5 pistoane din anul 1999 si am o problema cu becul de la injectoare ! am dat masina unui prieten si acesta o cam turato pana la zona rosie , dupa care s-a aprins becul la injectoare , benzina nu prea aveam rezervorul era aproape gol ! den atunci masina merge aproximativ bine ! daca o accelarez brusc nu se acceleraeaza imediat, mai intai da un semi rateu si aopi se tureaza si uneori la relanti turatzia variaza , adica scade pana la 400 de ture apoi urca din nou la 800 900 chair mai mult ! daca putetzi sa ma ajutati cu un sfat ceva !va multzumesc !
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: becul de la injectoare Scris: Mie Apr 01, 2009 9:10 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , probabil trebuie curatat corpul clapetei de admisie , un test de injectie ,si eventual o recalibrare clapeta . Cand a inceput sa varieze turatia? Dupa ce s-a aprins becul sau facea si inainte ?
|
|
|
|
|
onassis
|
Subiectul mesajului: Re: becul de la injectoare Scris: Mie Apr 01, 2009 9:38 pm |
Masina:
dupa ce s-a aprins becul a inceput sa varieze ! mi-a zis cineva ca el crede ca are un injector principal si ala de dus! eu nu cred asa ceva , se refera la injectia monopunct nu? eu nu cred ca masina asta are asa ceva !
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: becul de la injectoare Scris: Joi Apr 02, 2009 6:31 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , pentru aceasta motorizare sa folosit injectie multipunct ,deci are 5 injectoare .Poate sa nu lucreze unu dintre ele , poate sa fie un contact imperfect sau o fise de bujie chiar si o bujie care nu lucreaza corect. Asta se poate vedea pe tester .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|