|
Acum este Joi Noi 21, 2024 2:49 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
mihai28
|
Subiectul mesajului: grande punto problema viteze Scris: Vin Mar 01, 2013 6:39 pm |
Masina:
|
este vorba de grande punto 1.3 55kw a stat iarna asta vreo 2 luni in parcare . din lipsa de anvelope de iarna . acum de cand am scoso la plimbare vad ca nu prea mai merge schimbatorul . si inainte mergea cam greu . adica si stanga dreapta in punctu mort se misca greu de tot . nu revine pe mijloc . si are momente cand nu intra nici o viteza . are momente cand intra doar 1-2 sau 3-4 . ori nu mai intra a doua ori antaia . se intampla si in mers . si cand opresc la semafor .si cu motorul oprit. de multe ori plec cu a 3 a . sau cu orice viteza intra . parca ar fi blocat . astazi de exemplu am facut ceva km si a mers bine . au intrat toate vitezele . dar se misca foarte greu maneta de la schimbator . parca ar fi intepenita . de la ce sa fie ? si cum se poate rezolva?
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: grande punto problema viteze Scris: Vin Mar 01, 2013 6:49 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Trebuie demontat si curatat selectorul cutiei de viteza . Daca continuati sa mergeti asa o sa se rupa si cablurile de la timonerie si sunt destul de scumpe . Va putem ajuta cu rezolvarea problemei .
|
|
|
|
|
mihai28
|
Subiectul mesajului: Re: grande punto problema viteze Scris: Sâm Mar 02, 2013 9:07 am |
Masina:
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: grande punto problema viteze Scris: Sâm Mar 02, 2013 4:53 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Aveti datele la sectiunea contact .,prima pagina 0723889623 sau 0765085933 Florin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|