Salut , Am un fiat punto 1.2 16v care prin luna august i s-a incins motorul fara sa se aprinda becul rosu la antigel din cauza faptului ca a curs lichidul de racire, in mers fara, sa observ. In urma acestui incident ,a aparut un zgomot pronuntat de tacheti, am fost la mecanic si i-a schimbat un dop de pe motor, mi-a recomandat sa schimb uleiul cu unul mai gros pentru a scapa de zgomotul sus amintit. Am schimbat uleiul si intradevar zgomotul e diminuat dar consuma foarte multa benzina(inainte de incident consumul indicat pe bord era 1l/16km, iar acum e 1l/10km). Am citit calculatorul de bord cu un cablu de date si imi apare la coduri de eroare ceva despre sistemul de aprindere si ceva cu sondele lamda. Am schimbat fisele cu altele mai vechi , dar bune, bujiile , dupa , nu a mai aparut coduri de eroare cu partea electrica , doar cu sondele lamda, cosumul a ramas la fel. Va rog sa va uitati pe citirile din calculator anexate si sa va dati cu parerea ce ar fi. Multumes.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat
|