|
Acum este Vin Noi 22, 2024 4:16 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Blazer
|
Subiectul mesajului: Montare modul inchidere centralizata. Scris: Lun Noi 22, 2010 1:35 pm |
Masina:
Am cumparat un modul inchidere centralizata Bemaz si nu reusuesc sa il montez. Cine imi poate spune si mie cum se monteaza sau unde se afla mufa/legatura de la inchiderea centralizata originala a masini (fiat stilo 1,6).....eventual cu o poza daca se poate.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Montare modul inchidere centralizata. Scris: Mar Noi 23, 2010 1:25 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Trebuie demontata fata de use stanga fata , in spatele ei o sa gasesti o centrala care are 2 mufe in partea de jos . In mufa dinspre balamale trebuie sa te legi in pinul 24 alb/gri si in pinul 25 alb/maro . Poti verifica firele cu o lampa de control cu bec ,clestele se leaga la masa caroseriei iar celalalt capat pe firele indicate mai sus . Trebuie verificat ca modulul de inchidere cumparat sa scoata comenzi de minus pentru inchiderea centralizata . Asteptam sa ne comunici rezultatele ,poti face si niste poze pentru alti posesori de Fiat care au nevoie . Succes .
|
|
|
|
|
Blazer
|
Subiectul mesajului: Re: Montare modul inchidere centralizata. Scris: Mar Noi 23, 2010 9:12 pm |
Masina:
Pff...nu e chiar asa de simplu Florin, cand o sa reusesc o sa postez aici sa fie de ajutor si altora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|