Salut Florin!
Am ajuns acasa, am mai dat cateva ture cu asta micu'
Sa-mi spui te rog un pret pentru pompa de benzina si te vizitez saptamana viitoare.
Pe scurt: Nu ai specificat faptul ca ati rezolvat problema intr-un timp record, motiv pentru care aveti tot respectul meu.
Recomand acest service tuturor.
Pe larg: L-am sunat pe Florin astazi, 28 feb. 2012 la ora 12:30 pentru o programare. Mi-a spus sa revin peste 1 ora cu un telefon pentru confirmare.
L-am sunat la 13:30 si mi-a spus sa vin la ora 15:00. La ora 15:07 am fost la baieti.
In 10 minute au identificat problema. In urmatoarele 2 minute au facut comanda la furnizor de kitul de distributie.
Eu am plecat pe la 15:35, baietii deja apucandu-se de treaba. M-au sunat la ora 17:23 (GMT + 2
) sa-mi spuna ca... E GATA
Puncte forte:
- baietii s-au purtat cu masina mea precum cu un bibelou, cu toate ca era plina de noroi si bucurii de pasari.
- pretul pieselelor foarte mic, din punct de vedere al raportului calitate-pret.
- costurile cu manopera - pe fondul experientelor mele anterioare - cele mai mici.
- timp record de executie a lucrarii.
- service ordonat, sigur si extrem de curat; scule de inalta precizie si de cea mai buna calitate.
- nu i-a deranjat faptul ca puneam poate prea multe intrebari sau ca stateam pe langa ei.
Puncte slabe:
- locatia, insa in primul rand in aceasta privinta sunt subiectiv pentru ca afirmatia precum ca "service-ul e departe de mine" poate fi la fel de adevarata ca afirmatia "sunt departe de service-ul lor"
In al doilea rand, cu siguranta ar fi putut inchiria un spatiu langa Casa Poporului dar cheltuielile aferente s-ar fi rasfrans asupra clientului.
Cu stima, gialonero