|
Acum este Dum Noi 24, 2024 7:07 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
COSTEL
|
|
Subiectul mesajului: sunt satul de probleme LINEA Scris: Vin Oct 12, 2012 4:28 pm |
Masina:
salutare tuturor va rog frumos o simpla intrebare - cind iau maxim de volan spre stinga se aude un uruit puternic .mentionez ca in drum drept si cind iau dreapta de volan nu se aude nimic,credetima va rog ca am ajuns la capatul rabdari cu aceasta masina. cu stima COSTEL
|
|
|
|
|
ambrosa
|
Subiectul mesajului: Re: sunt satul de probleme LINEA Scris: Sâm Oct 13, 2012 8:21 am |
Masina:
buna!poate este capul de planetara desi ea caraie in viraje sau ceva rulment,ala uruie din cate stiu eu.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: sunt satul de probleme LINEA Scris: Dum Oct 14, 2012 5:55 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Probabil este o problema la flansa de amortizor sau servodirectie , daca aveti timp puteti trece pe la noi si incercam sa va spunem cat mai precis de unde provine aceasta problema .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|