|
Acum este Lun Noi 25, 2024 7:37 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Changes
|
Subiectul mesajului: Kit Reparatie Dublu Climatronic Scris: Joi Sep 19, 2013 9:19 am |
Masina:
Cum deja e o problema cunoscuta,mi s-a intamplat si mie,si anume pe partea dreapta baga cald si in stanga rece si invers cand cum, indiferent de setari si se mai aude un zgomot de la motoras cred ca senzorul da comanda si el nu deschide este cand merge fara nici o problema dar de multe ori merge continu motorasul si ii enervant zgomotul ca merge in continu. Ideea e daca exista un kit de reparatie si cat ar costa, dar intrebarea mea e daca sa-l montez in service sau myself.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Kit Reparatie Dublu Climatronic Scris: Mar Sep 24, 2013 9:14 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Trebuie pus un tester si verificat exact cate motorase au probleme ,exista un kit de reparatie costa in jur de 10-15 euro .Zgomotul se aude pentru ca s-au rupt bucsile care trebuiau sa miste clapetele si motorasul invarte in gol .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|