Salut baieti ! De curand,facand un drum spre Craiova,unde drumul e vadit mai bun ca la mine in zona,am constatat cu parere da rau ca la franari mai serioase,dar nu foarte dure, imi trepideaza destul de rau masina,special pe fata,aproape ca imi vine sa renunt la franare.Am repetat franarea de mai bine de 10 ori pentru a ma convinge si...la fel.Mentionez faptul ca am fost sa fac o verificare la sabotii de pe spate si baiatul care a facut verificarea mi-a polizat putin oalele de pe spate,de fapt,umarul acela care impiedica sa iasa oala afara,in rest parea ca totul e ok.Cand m-am intors am mers la baiatul cu pricina,i-am spus problema,am mers impreuna cu masina,a condus el,am condus eu,franari serioase ,nu face probleme,sau poate nu am simtit ca drumul era cu mici denivelari.Ieri la o iesire,am dat peste o portiune de drum foarte buna si neteda,am repetat franarea mai serioasa la 100 km/h si...la fel,trepideaza masina serios pe fata.Placutele sunt bune,la franare nu imi trage in nici o parte,dar din cate am constatat nu mai am la placute niste arcurlete sau cum sa le numesc, care imi fixeaza placuta,iar la mers incet se aude un zornait la ambele roti pe fata.Nu am dat cu rotile in ceva dur,exceptand vesnicele gropi din tara,nu am avut probleme pana acum cu franarea...ce sa fie?Multumesc celor care ma pot ajuta cu un sfat . Toate cele bune !
|