|
Acum este Joi Noi 21, 2024 3:19 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
andreyy22
|
Subiectul mesajului: Probleme Fiat Stilo Scris: Dum Ian 12, 2014 2:46 pm |
Masina:
|
Salut,
Am un Fiat Stilo 1.6 16V din 2002 si am inceput sa am probleme cu servodirectia (pe langa alte chestii care trebuie inlocuite), mai exact dupa ce am schimbat bateria am ramas fara servo in mers cu martorul luminos aprins si eroare in bord. Am ajuns la destinatie asa si dupa cateva ore la plecare eroarea a disparut, dar dupa vreo 20 km a reaparut si de data asta asa a ramas. Am sters eroarea cu tester, dar ea revine dupa un anumit timp (dupa ce motorul ajunge la temperatura), si mai nou, inainte sa se duca servo imi apare ABS, ASR, ESP Fail. Tin sa precizez ca am radiatorul spart si pierd lichid, dar l-am tot completat (ce-i drept, doar apa distilata am pus).
Daca imi puteti da pareri, sfaturi si chiar si costuri ar fi perfect.
Mersi.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Probleme Fiat Stilo Scris: Dum Ian 12, 2014 8:58 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Eroarea cu ABS ,ASR cel mai probabil este ce la centrala de injectie (ECU). Pentru servodirectie trebuie pus testerul si verificat ce eroare apare ,poate sa apara daca alternatorul nu incarca suficient sau o problema la coloana de volan , motorasi ,centrala directie sau senzor pozitie coloana volan ,depinde ce defect apare la testare .
|
|
|
|
|
andreyy22
|
Subiectul mesajului: Re: Probleme Fiat Stilo Scris: Dum Ian 12, 2014 10:16 pm |
Masina:
|
Mersi pt raspuns.
Atunci o sa sun saptamana asta pt o programare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|