[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - Probleme Fiat Brava

Acum este Sâm Noi 23, 2024 1:56 pm

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Probleme Fiat Brava
MesajScris: Vin Iul 31, 2009 7:27 pm 

Masina:
am un fiat brava din 1997 1600 si imi face probleme. Intr-o zi mi s-a oprit tot bordul si luminile ca si cum masina nu mai era buna de nimic, dupa 1 minut si-a revenit. M-am dus la tester si mi-au zis ca este codul si mi l-au resetat dar astazi mi s-a aprins becul la injector si am ajuns cu ea acasa ca si cum ar fi inecata. Intr-un sfarsit vorbind cu cineva mi-a zis sa verific injectoarele si am gasit unul care se misca si punand mana pe el s-a stins becul si merge rotund motorul. Cum se strange acel injector sau ce pot face? Mi se pare ca consumul este prea mare, pun 100 ron si se duce prea repede, fac cam 200 km . Va rog sa intrati pe id meu cel care stie sa-mi explice nik_it2007.
Va salut cu respect

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Probleme Fiat Brava
MesajScris: Lun Aug 03, 2009 10:38 pm 

Locaţie: Bucuresti
Masina:
Am sa te rog sa incerci sa scrii romaneste(adica corect gramatical, cu . cu litera mare cand incepi o noua propozitie...etc) si sa citesti un pic regulamentul. Din pacate nu prea oferim asistenta vorbind cu lumea pe messenger dar probabil ca-ti va raspunde Florin aici in masura in care se poate, adica va trebui sa mai intri ocazional sa vezi ce se intampla... :shock: .
Bafta multa!

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2