|
Acum este Lun Noi 25, 2024 6:31 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
vlad_vsv
|
Subiectul mesajului: pierd ulei Scris: Vin Mai 22, 2009 10:54 am |
Masina:
salut,am o problema la un fiat punto 1.9 dsel,an 2001,60 cp problema sta in felul urmator : pierde ulei,ca sa zic asa,se vede si in poze locul cu pricina,insa mai ciudat ii ca desi acolo ii tot timpul plin cu ulei,sterg si iara se aduna,nu trebuie sa completez veci cu ulei,intre schimburi deloc , da ma zgarie pe ochi uleiu' ala si nu stiu de unde ii baiu' ca ii si ingust pe acolo si nu vad mai nimic....si la mecanica nu is "dex"
raspuns by syncron : sal trebuie demontat capacul ala mare care are si rol de admisie apoi demontata partea aia din fata pe unde se vede ulei are 2 suruburi dedesupt curatata etansata si refixata la loc sant doar vapori ,ps ia sa misti un pic de partea aia unde da ulei normal tre sa fie teapana dar sigur e slabita
acuma problema ii alta,am demontat partea aceea,avea doua suruburi,intradevar acolo era baiul,era stransa la maxim,insa cred ca are defect de fabrica sau nu stiu,am vazut aceeasi problema la o gramada de fiat-uri motorizarea mea,asa ca am dat-o jos,am pus silicon, o perioada a fost uscat,acuma iar a inceput,ce sa fac? sa ii fac o garnitura mai mare care sa etanseze sau am alta solutie mai practica si nu carpeli ? deja partea din fata a motorului,radiatorul is pline de ulei ...
si mai am o intrebare pe langa toate astea,as intampina ceva probleme daca spal motorul cu spuma activa si jet? ca as vrea sa il curat dupa ce rezolv problema,ce componente trebuie ferite in mod special sa nu ajunga apa la ele ?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: pierd ulei Scris: Vin Mai 22, 2009 1:19 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, dupa cum scrie in textul tau informatia a fost furnizata tot de echipa noastra . Intradevar trebuie trebuie facuta o garnitura si etansata .Suruburile care fixeaza acel gat de admisie intradevar nu sant foarte bine gandite ,dar poti monta alte suruburi cu piulite . Motorul nu este recomandat sa fie spalat cu solutii, si jet puternic de apa .Poti insa curata cu jet partea din fata si in interior a radiatorului , ideam este de curatat manual cu o pensula ,carpa ,aer etc . Restu e Can Can vorba unui fost coleg .
|
|
|
|
|
vlad_vsv
|
Subiectul mesajului: Re: pierd ulei Scris: Vin Mai 22, 2009 4:28 pm |
Masina:
ok,multumesc mult,vroiam sa stiu daca exista alta solutie,inafara de garnitura ii musai sa spal partea din fata , partea din interior a radiatorului ca ii plin de ulei de acolo mersi mult
|
|
|
|
|
vlad_vsv
|
Subiectul mesajului: Re: pierd ulei Scris: Dum Noi 22, 2009 10:51 am |
Masina:
am rezolvat si problema asta , am pus o garnitura facuta de mine si nu mai curge deloc ulei ...acuma ma gandesc unde se va duce acel ulei sau vapori ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|