|
Acum este Mar Noi 26, 2024 10:38 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
aurick86
|
Subiectul mesajului: Chiloasa 1.4 12v Scris: Vin Mai 07, 2010 9:37 am |
Masina:
Nu am compresie la cilindrul 2 si banuiesc ca este o valva de admisie indoita. o voi schimba, si voi curata si lustrrui toate valvele cu ocazzia asta.
Ceea ce nu stiu este cum se strange chiloasa am si cheia dinamometrica si Ribe-ul de 13 necesar dor nu stiu exact procedura de strangere si la cati Nm se strange.
In manual zice ca se strange la grade dar sunt necesare suruburi noi altfel exista riscul sa se rupa in bloc La service mi-au zis ca se strange de doua ori cu cheia dinamometrica : o data la 50-60 Nm si dupa 20 min se strange iar la 70-80 Nm
este corect?
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Chiloasa 1.4 12v Scris: Vin Mai 07, 2010 5:26 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Daca asa scrie in manual inseamna ca asa este corect . Trebuie stransa din mijloc catre exterioare in x sau in spirala , trebuie sa cumparati garnitura de chiuloasa daca umblati la supape si sigur o sa gasiti in ambalaj si ordinea de strangere si cuplul , pentru ca in functie de garnitura poate diferii usor cuplul de strangere .
|
|
|
|
|
mikex
|
Subiectul mesajului: Re: Chiloasa 1.4 12v Scris: Mie Mai 12, 2010 1:14 pm |
Masina:
Am patit si eu aceeasi problema nu a mai ajuns ulei la axa cu came din cauza ca s-au infundat orificiile si sa tocit impreuna cu cativa tacheti acum caut sa cumpar de la dezmembrari sau noi la un pret mai rezonabil
|
|
|
|
|
aurick86
|
Subiectul mesajului: Re: Chiloasa 1.4 12v Scris: Sâm Mai 15, 2010 11:41 pm |
Masina:
Nu stie nimeni cum sa prevenim aceasta problema pe viitor? ce ulei sa folosim? cat de des sa il schimbam.. ce filtre etc..
banuiesc ca astea conteaza foarte mult.. regimul de mers influenteaza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|