|
Acum este Sâm Noi 23, 2024 5:01 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
posesor fiat
|
Subiectul mesajului: Cat pot merge cu noul ulei ? Scris: Mie Sep 16, 2009 7:49 pm |
Membru din: Mie Mar 25, 2009 2:31 pm Mesaje: 39 Locaţie: Zimnicea
Masina:
|
Salut ! am si eu o intrebare pentru toti cei ce cunosc si pentru Dl.Florin in special(pt. dl. Florin - imi pare rau nu am reusit sa ajung la Bucuresti sa iau ulei de la d-voastra si nici un prieten nu ajungea in acea zona momentan).Am schimbat uleiul la masina,brava 1.6 , 16 V , '97 si am pus Selenia Gold 10w40 sintetic.Mentionez ca inainte am avut Aral si am schimbat la 10000 km.Intrebarea mea este acum la cati km ar trebuii sa schimb uleiul? aud tot felul de pareri pe la prieteni...la 10000,la 15000 chiar 20000...duce mai mult selenia decat celelalte? Multumesc celor ce vor posta aici .Toate cele bune !
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Cat pot merge cu noul ulei ? Scris: Joi Sep 17, 2009 6:13 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Cel mai indicat este sa-l inlocuiti la 10.000 km ,pe el scrie ca este garantat 20.000 km , dar cu cat schimbul se face mai devreme cu atat este mai bine pentru motor . In plus in afara de km care sunt in bord se mai adauga si orele de functionare ale motorului care nu sunt inregistrate ca si km . Deci 10.000 km este suficient .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|