|
Acum este Dum Noi 24, 2024 8:35 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
cox
|
Subiectul mesajului: Cum se corecteaza unghiul de cadere roti fata Scris: Joi Noi 19, 2009 9:02 pm |
Membru din: Joi Feb 12, 2009 6:25 pm Mesaje: 87 Locaţie: Bucuresti
Masina:
|
Dupa cum scrie si in titlu, se pare ca am o problema la unghiul de cadere rotile fata (adica merg ceva de genul / /). Din hartiile primite de la cei care mi-au facut geometria rotilor se pare ca la roata dreapta am o deviatie de 1grad si la cea de pe stanga de -30'. Acum intrebarile sunt urmatoarele: Ce imi face rotile sa mearga asa? Cum s-a ajuns aici? - se pune daca am luat o bordura cu rotile virate cam un sfert la dreapta cu 80km/h? Cum le fac sa imi mearga bine?
Parerea mea este ca din cauza tijei la amortizoare, acum astept si opinia voastra. Cu respect, numai bine!
_________________ Nu fura, Guvernul uraste concurenta !!!
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Cum se corecteaza unghiul de cadere roti fata Scris: Vin Noi 20, 2009 9:05 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Este posibil sa fie aceasta problema de cand ai lovit-o in bordura sau cu alte ocazii. Din pacate nu este reglabil decat paralelismul ,caderea este fixa si o poti modifica (regla) daca ovalizezi una din gaurile de la amortizor si poti baga si un surub cu excentric ,care il gasesti la modelele mai vechi. Cum ai spus si tu este posibil sa fie amortizorul sau tija strambe ,bascula , fuzeta si in cel mai rau caz oala de amortizor .
|
|
|
|
|
cox
|
Subiectul mesajului: Re: Cum se corecteaza unghiul de cadere roti fata Scris: Vin Noi 20, 2009 10:59 am |
Membru din: Joi Feb 12, 2009 6:25 pm Mesaje: 87 Locaţie: Bucuresti
Masina:
|
Bascula nu este pentru ca le-am schimbat pe amandoua pe fata anul trecut si de atunci nu a mai patit nimic. Cand am luat masina, la ceva timp am observat ca anvelopa stanga fata s-a uzat pe interior mai mult, apoi am sarit o bordura cu partea stanga(de unde a rezultat 2 jante distruse pe stanga si rotile care mergeau aiurea), iar de atunci, aqm 2 saptamani, cand am pus jantele de iarna am vazut ca anvelopa dreapta fata e mai uzata pe interior si cea d pe stanga pe exterior. Mentionez ca geometria a fost facuta si cand am luat masina din service si dupa ce am schimbat bascule fata. Suruburi excentrice se pot gasi si in magazin? Se rezolva problema chiar daca este oala stramba? Aproximativ cat timp este necesar pentru reparatie? Multumesc.
_________________ Nu fura, Guvernul uraste concurenta !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|