|
Acum este Mar Noi 26, 2024 7:29 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
danuttz
|
Subiectul mesajului: Imagini cutie de viteze Scris: Vin Mar 12, 2010 9:17 pm |
|
Buna seara dl. Florin. Am reusit sa o desfac bucatele cutia de viteze, ceia ce impiedica iesirea capacului era sonda aia ca o bujie incadescenta. Va multumesc mult pt ajutor, probabil o sa va mai deranjez cu un telefon la montat. Cu respect,
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat
|
|
|
|
|
vlad_vsv
|
Subiectul mesajului: Re: Imagini cutie de viteze Scris: Mar Apr 13, 2010 3:56 pm |
Masina:
Salut Florin , ca sa nu mai deschid alt topic referitor la problema mea la cutia de viteze , postez aici , am atasat o poza in care sunt date explicatiile si daca poti sa-mi zici ce ar putea sa fie , precizez ca problema a aparut "de pe o zi pe alta" si nu in timp ! Ramane blocat schimbatorul unde am indicat si nu mai revine la punctul mort , decat foarte incet ca si cum ar fi un "bat" tras prin ceva foarte vascos , precizez ca am verificat uleiul acum 5000 km si era totul ok , uleiul este cel indicat in carte !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Imagini cutie de viteze Scris: Mar Apr 13, 2010 5:23 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Nu cred ca este ceva grav , cred ca sa gripat axul selector. Trebuie sa demontezi bateria , suportul de baterie si o sa vezi cablurile de la schimbator scoti sigurantele care fixeaza cablurile cu o surubelnita ,sunt in forma de U dupa asta cu o cheie de 17 si una de 14 faci parghie si scoti cablurile din cautator si impingi cablurile in spate sa le scoti din suport . Dupa toate operatiile astea desfaci suportul care e fixat in 3 suruburi de 8 cu o cheie de 13 si il scoti afara . Cu o cheie de 17 desfaci axul dupa suport care are fixata o limba sa faci un semn sa nu o montezi invers bati axul afara scoti bucsile cu o surubelnita si le curati cu jmirghel mai mare sau o pila , curati bine cu o pila rotunda si in interiorul suportului pana axul intra lejer si se unge cu o vaselina siliconica sau de care ai. Dupa toate astea urmeaza operatia inversa pentru montare , trebuie putina atentie la demontarea acelei limbi si la montarea pe masina trebuie bagata in burduful dupa cutie si fixat in ax eventual facute niste poze daca cumva uiti ordinea ,in rest vin singure la loc . Treaba e simpla asteptam rezultatele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|