|
Acum este Joi Noi 21, 2024 6:41 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Xlord
|
Subiectul mesajului: Cloncanit spate Punto Scris: Sâm Noi 27, 2010 11:30 pm |
Masina:
Am un Punto2 1.2 8v si de ceva vreme a inceput sa imi bata ceva in spate, nu imi dau seama daca e stanga sau dreapta sau ambele, e un fel de cloncanit, asemanator unui amortizor scurs. Am fost la service si mi-au zis ca amortizoarele sunt bune schimbate acum 2 luni, esapamentul nu bate. Daca ii fac balans cand sta pe loc nu se aude nimic, doar in mers se aude.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Cloncanit spate Punto Scris: Lun Noi 29, 2010 8:11 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Trebuie verificat cu atentie , este posibil sa bata toba ,si se poate verifica doar cu masina pe roti . Daca o ridicati pe elevator atunci puntea se destinde si toba se indeparteaza . Bucsile de la punte sau amortizoarele ,asta este tot pe spate . Puteti verifica si baretele metalice care fixeaza rezervorul poate sau slabit si permite la denivelari miscarea rezervorului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|