|
Acum este Lun Noi 25, 2024 9:48 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
posesor fiat
|
Subiectul mesajului: Se potrivesc telescoapele? Scris: Vin Iun 25, 2010 6:03 pm |
Membru din: Mie Mar 25, 2009 2:31 pm Mesaje: 39 Locaţie: Zimnicea
Masina:
|
Salut baieti ! Am si eu o intrebare pentru cei ce cunosc....se potrivesc telescoapele de pe spate de la bravo pe brava? Am gasit unele bune second si vroiam sa stiu daca se potrivesc.Multumesc,cu bine .
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Se potrivesc telescoapele? Scris: Vin Iun 25, 2010 7:35 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Este la fel toata masina este posibil sa difere in functie de motorizare , la diesel sunt putin mai tari .Nu sunt foarte scumpe nici noi ,acum depinde de starea lor si de pret .
|
|
|
|
|
posesor fiat
|
Subiectul mesajului: Re: Se potrivesc telescoapele? Scris: Sâm Iun 26, 2010 5:24 am |
Membru din: Mie Mar 25, 2009 2:31 pm Mesaje: 39 Locaţie: Zimnicea
Masina:
|
Salut ! Multumesc domnu' Florin pentru promptitudinea cu care raspundeti de fiecare data , atat pe forum cat si la telefon,toate cele bune !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|