|
Acum este Joi Noi 21, 2024 11:06 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Azzuro
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Feb 23, 2010 6:40 am |
Membru din: Mar Feb 24, 2009 11:28 pm Mesaje: 30 Locaţie: B & CT
Masina:
Buna ziua,Dl.Florin!
In primul rand va multumesc mult pentru recomandari! (dupa o stationare de cca o luna am plecat cu masina din Bucuresti spre CT,la CT pedala de ambreiaj a inceput sa ramana apasata nemai revenind in pozitia initiala.Placutele frana si discurile frana fata fiind uzate nivelul lichidului de frana era aproape de limita inferioara,am zis sa nu mai completez sa amestec cu alta marca(chiar daca este DOT4) ca si asa voi merge la service pentru placute si discuri si vor schimba lichidul de frana.Initial am crezut ca s-a defectat pompa ambreiaj,dar la sfatul D-lui Florin am completat cu lichid si problema s-a rezolvat).Ar trebui sa schimb doar placute-discuri fata,dar fiind vorba de siguranta as prefera sa reinnoiesc totul.
As dori sa aflu niste preturi pentru a ma putea programa saptamana viitoare la d-voastra: -discuri frana fata & spate -placute frana fata & spate -lichid frana original (Tutela cred)
+cost manopera (sau cand va contactez telefonic pentru programare)
Va multumesc!!!
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Feb 23, 2010 4:31 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Piesele care va intereseaza sunt marca ATE si au urmatoarele preturi : - disc frana fata 228 bucata - disc frana spate 140 bucata - placute frana fata 250 setul - placute frana spate 220 setul - pretul la toate piesele + lichidul frana si montaj 1400 ron . - Daca considerati ca e ok comanda dureaza 24 ore fiind una externa si stabilim telefonic si programarea . Scuze ca nu am putut vorbii in acel moment la telefon dar chiar nu puteam .
|
|
|
|
|
bobu05
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Feb 23, 2010 4:49 pm |
Masina:
Maine, adica miercuri 24 feb m-am programat pentru rezolvare problema servodirectie la Punto. Pot schimba si uleiul si alte chestii care se fac la revizia de 1 an?
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Feb 23, 2010 5:42 pm |
|
Salut, Se poate schimba orice uleiul si filtrele sunt pe stoc . Vorbim maine cand ajungeti in bucuresti .
|
|
|
|
|
Azzuro
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Feb 24, 2010 7:26 am |
Membru din: Mar Feb 24, 2009 11:28 pm Mesaje: 30 Locaţie: B & CT
Masina:
Dl.Florin,va multumesc mult!
Nu-i nicio problema,in final am rezolvat conform recomandarilor d-voastra.
Am sa va sun sa dau comanda ferma si sa ma programez,dar peste 2 saptamani (saptamana viitoare nu sunt in tara).
Numai bine!
|
|
|
|
|
zburatorul_23
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Feb 24, 2010 6:18 pm |
Masina:
Salut Florin! Am vorbit acum ceva timp pe forum si am intrebat pentru o distributie la o Linea si ramasese sa revin dupa data de 14 februarie!! A vrea sa vin saptamana viitoare si sa fac schimbul de distributie...sunteti liberi?
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Feb 24, 2010 7:18 pm |
|
Salut, Daca sunteti hotarat stabilim o zi si o sa fim liberi pentru interventie ,vorbim la telefon .
|
|
|
|
|
valy_sch
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Mar 03, 2010 8:51 pm |
Masina:
Buna seara. Sunt si eu nou p`aici si as vrea sa stiu ...daca pot sa vin cu masina intr-o zi la dumneavoastra sa vedeti cam ce are...ca din explicatii asa e un pic mai greu. am un fiat punto din 2000 , 1.2 16v 80 de cai, si as avea mai multe bube vreau sa stiu daca m`ar costa si cat , sa o ascultati cum toarce si sa va descriu la fatza locului probleme Multumesc. Valy Sch.
|
|
|
|
|
zburatorul_23
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Mar 04, 2010 10:22 am |
Masina:
Salut! Vreau sa-mi cer scuze fata de baieti pentru ca am spus ca voi veni zilele astea sa stabilim o data pentru distribuitie, dar efectiv nu am avut timp. As vrea sa trec intr-o zi si las o parte din bani pentru piese dar nu stiu in ce perioada va gasec la munca...
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Mar 04, 2010 3:26 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|