|
Acum este Mar Noi 26, 2024 12:48 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: probleme fiat bravo Scris: Joi Feb 11, 2010 7:03 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Motorul de punto 1.2 16 v este la fel ca la bravo si in principiu ar trebui sa se potriveasca componente de motor si cutie . Trebuie sa te uiti atent la prinderi in rest este la fel . Cutia de 1.6 nu stiu ce sa zic este posibil sa se potriveasca dar sa aibe alte rapoarte . O sa incerc sa ma interesez si te anunt daca aflu ceva .
|
|
|
|
|
dany
|
Subiectul mesajului: Re: probleme fiat bravo Scris: Joi Iun 09, 2011 9:47 pm |
Masina:
am si eu 2 mari probleme cu masina, insa ma bucur ca am gasit acest site! 1 am schimbat cateva piese prin chiuloasa, pentru ca am avut garnitura dusa si planul deviat, l-am rectificat, iar dupa ce am adus un mecanic relativ bun, imi fierbe apa si imi scoate fum foarte mult din chiloasa. poti sa imi dai ceva sugestii pe mail?
multumesc
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: probleme fiat bravo Scris: Vin Iun 10, 2011 8:47 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Ce motor are masina ?Pentru a putea primi cateva sfaturi este necesar sa dati mai multe date ,marca ,model , an fabricatie ,capacitate cilindrica ,putere motor etc. Cel mai important este sa povestiti cat mai exact ce sa intamplat inainte sa umblati in motor , in functie de aceste detalii veti primii sfaturi cat mai precise .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|