[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - Bloc Lumini Punto

Acum este Sâm Noi 23, 2024 4:17 pm

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bloc Lumini Punto
MesajScris: Joi Ian 07, 2010 7:10 pm 

Masina:
Salut , am niste intrebari , blocul de lumini la un fiat punto 1.9 DS EL , an 2001 se da greu jos ? Adica ce mai trebuie sa dau jos pana sa ajung la el , daca ma poate ajuta cineva cu niste indrumari ca sa merg la fix si a doua problema , daca reusesc sa il dau jos , il pot desface sa curat contactele ? ca nu as vrea sa cumpar unul nou , ma costa aprox 500 ron si unul second nu ma prea incanta ideea ca poate ii mai rau ca al meu , astept sfaturi , poate ma poti ajuta florin sau altii , multumesc mult

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Bloc Lumini Punto
MesajScris: Vin Ian 08, 2010 6:39 am 

Locaţie: BUCURESTI
Salut,
Trebuie lucrat cu atentie ca sa nu produci alte stricaciuni. Se deconecteaza borna de la baterie dupa care se demonteaza Air-bag trebuie sa aibe 3 suruburi cu inbus de 5 in spatele volanului ,se scoate mufa din Air-bag si de la claxon . Cu mare atentie blochezi firul spiralat care o sa il vezi dupa ce scoti Air-bag intr-o cutie chiar in centrul volanului ,ti cont de pozitia in care este ca daca il invarti se rupe si nu o sa mai functioneze . Demontezi piulita de la volan si scoti volanul ,inlaturi carcasele de plastic care acopera blocul de lumini scoti mufele din el ,si nu mai ramane decat de slabit surubul care tine blocul de lumini. Este borba de un surub imbus de 5 care strange un colier de carcasa axului de volan , dupa ce ai slabit surubul tragi in sus si o sa iasa destul de usor . Treaba e simpla se poate incerca o curatare succes .

Neconectat

MesajScris: Vin Ian 08, 2010 8:21 am 

Masina:
Ok Florin , mersi mult pentru sfaturi , am sa vad ce pot face si revin cu un raspuns . Inca o data multumesc mult !

Neconectat

MesajScris: Vin Ian 08, 2010 11:19 pm 

Masina:
Florin , revin cu o veste extraordinara :D , m-am apucat de lucru , am tinut cont de sfaturile tale (mi-au fost de mare ajutor) , si am dat blocul de lumini jos , nu e greu deloc , l-am desfacut , si am curatat contactele , era si multa vaselina pe acolo cu mult praf , in fine am curatat pe acolo , cu smirghel fin , am zis ca nu ii de la asta problema mea , dar am zis sa elimin o cauza si sa stiu de o treaba , am montat la loc totul convins ca nu se schimba nimic , si am facut proba , stupoare :shock: , totul merge perfect , nu mai am intreruperi de faza scurta cand semnalizez sau aprind faza lunga , asadar am scapat de gratis :lol: . Inca o data , multumesc mult de tot !

Mai jos am niste poze din timpul lucrului ... !

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat

Neconectat

MesajScris: Sâm Ian 09, 2010 7:38 pm 

Locaţie: BUCURESTI
Salut,
Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema si ai facut o treaba buna ca ai atasat si imagini din timpul interventiei . Cu siguranta o sa le fie de folos si altora care au probleme similare.

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2