|
Acum este Vin Noi 22, 2024 1:02 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
clara
|
Subiectul mesajului: Consum mare Fiat Punto Scris: Mie Aug 04, 2010 3:11 pm |
Masina:
Acum 3 luni am cumparat un Fiat Punto din 2001, 1.2 8v 60cp.Am luat-o numai pentru a merge cu ea in afara orasului, adica o masina de weekend. Problema e urmatoare: are un consum exagerat de mare pentru dimensiunile ei (imi arata 13km/l in afara) si o putere incredibil de mica.Mi-e frica sa fac depasiri, pt. ca pana ajung sa depasesc autoturismul din fata, deja masina de pe contrasens e in fata mea.Am fost la Autoitalia, au pus-o pe tester,si...concluzia:masina nu are nimic, asta e consumul ei.Cunosc destui care au aceeasi masina, iar in afara masina lor nu consuma mai mult de 5-6%, si in plus, e destul de vioaie.Cei de la Autoitalia mi-au spus ca nu ma pot ajuta, din moment ce, conform testerului lor, masina este in parametrii normali.Ma puteti ajuta cu un sfat, un mecanic bun, orice?
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Consum mare Fiat Punto Scris: Joi Aug 05, 2010 7:35 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Este destul de mare consumul , daca doriti va putem face o constatare si o eventuala remediere a problemei .
|
|
|
|
|
clara
|
Subiectul mesajului: Re: Consum mare Fiat Punto Scris: Vin Aug 06, 2010 2:21 pm |
Masina:
Multumesc pt.raspuns. O sa incerc sa ajung cat mai repede cu masina la dumneavoastra.
|
|
|
|
|
marsel
|
Subiectul mesajului: Re: Consum mare Fiat Punto Scris: Lun Sep 13, 2010 9:00 am |
Masina:
S-a remediat problema cu consumul? Si daca da, va rog sa ne spuneti care a fost cauza! Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|