[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) • Vezi subiect - P0105 - Eroare Fiat Stilo.
Masina: Locatie:
Salut, de cand am cumparat masina am avut martorul acela in forma de motor galben aprins. Mentionez ca masina se oprea in mers dar doar la relanti, adica daca mergeam cu ea turata nu era nici o problema, daca o lasam la relanti se oprea, dar foarte rar. In mai cand am inmatriculat-o am cumparat un tester si am sters eroarea, totul a fost perfect.......pana acum o saptamana nu sa mai aprins deloc si masina nu sa mai oprit niciodata.
Acum masina a inceput sa se opreasca iar si sa aprins martorul in bord, din cele observate de mine martorul se aprinde DOAR dupa ce moare motorul. Si toate aceste simptome apar numai in sezonul rece-iarna, pe timp de vara sau cand e vreme frumoasa nu e nici o problema.
Pe tester da eroarea P0105 - MAP/BARO Pressure (1) - ce inseamna aceasta eroare? la ce face referire? as vrea sa caut "buba" si sa vad daca nu cumva e vreun contact oxidat/imperfect ceva. Va atasez si poza sa vedeti despre ce e vorba.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat
Blazer
Subiectul mesajului: Re: P0105 - Eroare Fiat Stilo.
Scris: Vin Noi 05, 2010 9:40 am
sase vizualizari si nici un raspuns
Alex
Scris: Vin Noi 05, 2010 11:54 am
Membru din: Joi Ian 29, 2009 7:17 pm Mesaje: 255 Locaţie: Bucuresti
Stai relaxat. Or sa vina si raspunsurile... Suntem unii care verificam des forumul si de aia sunt vizualizari.
Florin
Scris: Sâm Noi 06, 2010 10:45 am
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
Salut , Defectul este clar senzorul de presiune ,trebuie verificat curatat atat senzorul cat si clapeta dupa care se face o calibrare . Problema depinde mult de tester si de felul in care interpreteaza meseriasul defectul .
Blazer
Scris: Sâm Noi 06, 2010 11:34 pm
Ms mult Florin, imi poti mai exact cum gasesc acest senzor de presiune? Unde se afla el, as vrea sa ma uit eu putin la el
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat
Blazer
Scris: Joi Noi 11, 2010 9:54 pm
Ms mult, o sa il dau jos sa il curat si sa dau cu spray de contacte........daca nici asa nu scap de el, ramana asa pana la primavara..........vara stins, iarna aprins
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum