|
Acum este Vin Noi 22, 2024 12:25 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 6 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
roshu
|
Subiectul mesajului: ajutor..... Scris: Mie Oct 06, 2010 12:19 pm |
Masina:
salutare am un fiat stilo din 2004 1.9 jtd. 100cp.....de 2 sapt. mi se auzea un zgomot fff urat la motor cand incercam sa o accelerez,,sa fac o depasire..... aseara deodata a iesit fum mult la toba si sa oprit din mers,,,numai ca sa auzit zgomotul ffff puternic.... am duso la mecanic a facut test al injectoare si in unul a curs numai apa....am schimbat filtru de motorina si am plecat sa facem test...am bagat si un bidonas de aditiv sa se curete injectoarele...am mesr cat am mers si deoadata a scos un nor de fum alb si sa oprit iar masina.... a scos tubul de la turbina sa vada daca nu sa dus turbina si a curs numai ulei.....el a spus ca a intrat motorina in ulei,,,in aspiratie..... si de asta sa raspandit uleiul peste tot......acum am lasato la service maine urmeaza sa o faca...oare asta o fi problema de la injector????????? sau e dusa garnitura de chiuloasa?????????? VA ROG AJUTATIMA CU UN RASPUNS!!!!!! macar sa stiu si eu ce problema poate sa fie sa vad si eu daca aceeasi problema imi zice si mecanicul VA MULTUMESC!!!!!!1
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: ajutor..... Scris: Mie Oct 06, 2010 4:15 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Problema este destul de grava , apa nu avea ce sa caute in piston decat daca a tras din vreo balta sau poate o fisura la chiuloasa sau blocul motor , o problema la garnitura de chiuloasa . La fel si uleiul din turbina care nu avre ce sa caute acolo decat daca este o problema cu turbina . Trebuie verificata cu atentie si probabil demontat motorul pentru a vedea exact ce sa intamplat .
|
|
|
|
|
roshu
|
Subiectul mesajului: Re: ajutor..... Scris: Joi Oct 07, 2010 10:42 am |
Masina:
salutare...... azi am fost la mecanic si mia zis ca sa dus un piston.....el spune ca tre sa schimb motorul complet acum nu stiu ce sa zic o fi adevarat sau nu??????????????? ma poate ajuta cineva din nou cu o parere VA MULTUMESC!!!!
|
|
|
|
|
roshu
|
Subiectul mesajului: Re: ajutor..... Scris: Joi Oct 07, 2010 11:42 am |
Masina:
salut revin cu detalii ce mia zis mecanicul>>>>el macar nu a desfacut motorul...numai crede ca asta ar fi problema...ca e dus pistonul si cica ar trebui schimbata si distributia,,,eu am facuto si am parcursi cu ea 70.000 km,,,,oare trebuie schimbata????? va rog ajutatima ca nici macar nu stiu ce safac??????/ sa arunc banii degeaba pe un motor nou sau sh nu as vrea....
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: ajutor..... Scris: Joi Oct 07, 2010 8:17 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Daca se constata ca sunt probleme in interiorul motorului cea mai ieftina solutie este un motor SH . Distributia se inlocuieste la 60.000 km sau 2 ani . Un motor nou nu cred ca va permiteti , probabil costa de 2 ori cat valoreaza masina . O reparatie la motor daca sunt probleme si la unu din pistoane cu tot cu manopera probabil ajunge la 1500 euro , asa ca un motor SH probabil este cel mai rezonabil .
|
|
|
|
|
roshu
|
Subiectul mesajului: Re: ajutor..... Scris: Lun Dec 06, 2010 2:54 pm |
Masina:
salutare tot eu va deranjez..... cine poate sami spuna ce inseamna eroarea D600..... am pus masina pe tester si arata aceasta eroare...m a poate ajuta cineva va multumesc.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 6 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|