|
Acum este Mar Noi 26, 2024 4:27 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
cristian_nika
|
Subiectul mesajului: PROBLEME FRANARE FIAT DUCATO Scris: Mie Mai 18, 2011 5:31 pm |
Masina:
SALUTARE
Am o problema cu un fiat ducato 2,3jtd an 2003 110 cp Franare pe fata nu este eficienta mai exact rotile pe teren uscat niciodata nu franeaza sa ramana impregnate anvelopele pe asfalt.... La teste de franare a iesit ok.Am schimbat discuri frana spate,placute culisante iar pe fata discuri delphi placute pe origine,culisante. Rotile de pe spate raman insa pe asfalt exact invers de cum ar trebui sa fie Ce ramane de facut dupa parerea voastra?
|
|
|
|
|
danayr2003
|
Subiectul mesajului: Re: PROBLEME FRANARE FIAT DUCATO Scris: Mie Mai 18, 2011 11:44 pm |
Masina:
Salut! De cand franarea nu este eficienta? de la inlocuirea discurilor ? daca la test de frana a iesit ok... nu cred ca este problema. Cand are greutate (incarcatura) mai face asa? intr-un fel este normal pentru ca spatele este foarte usor, pe fata fiind motorul greu primul sa blocheze spatele ;asta daca este reglat foarte bine... Daca incarcata cu marfa face asa e cam dubios! Eu am mers cu duba si facea asa, doar cand era goala. Mai poti face un test, sa schimbi rotile din fata cu cele din spate sa vezi daca mai face, poate sunt mai uzate si nu au aceeasi aderenta.
|
|
|
|
|
cristian_nika
|
Subiectul mesajului: Re: PROBLEME FRANARE FIAT DUCATO Scris: Joi Mai 19, 2011 8:16 am |
Masina:
Salut. Si cand este goala franeaza spatele f bine dar cand este cu marfa franarea este mult mai greoaie!De cand am cumparat masina face exact aceiasi chestie,chiar dupa ce am inlocuit discuri,placute,culisanta si pe fata si pe spate frana mea s-a modificat f putin spre bine! O sa incerc sa schimb rotile fata--spate Nu stiu exact dc repartitorul spate are vreo legatura cu coeficientul de franare fata pt k fiind dublu circuit nu cred ca ar avea vreun efect! Oricum astept parerile voastre....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|