[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - probleme la acceleratie

Acum este Lun Noi 25, 2024 10:49 am

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: probleme la acceleratie
MesajScris: Mar Iul 26, 2011 4:42 pm 

Masina:
salut!am si eu o problema la fiatul meu(1,6 anul 1994)la relanti motorul merge bine,dar cand dau sa accelerez motorul moare!tin sa mentionez ca i-am pus bujii noi dar degeaba!

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: probleme la acceleratie
MesajScris: Mar Iul 26, 2011 6:37 pm 

Locaţie: BUCURESTI
Salut,
Verificati presiunea la pompa de benzina ,probabil pompa de benzina nu mai asigura o presiune necesara care sa asigure cantitatea necesara de carburant in rampa de injectie .

Neconectat

MesajScris: Mar Iul 26, 2011 6:43 pm 

Masina:
salut si eu aproape aceiasi problema diferenta este ca eu am presiune ,am scos furtunul la depresorizare si merge problema este ca tine la relantiu dar nu se accelereaza ,trebuie turat motorul la schimbarea vitezelor care crezi ca ar fi problema la mine?fiatul meu este de 1.2 din 1995.

Neconectat

MesajScris: Mar Iul 26, 2011 9:52 pm 

Salut ,
Treaba este simpla trebuie verificata presiunea de benzina cu un ceas ( manometru ) atat la ralanti cat si in sarcina . Daca presiunea de benzina este corespnzatoare trebuie verificat aprinderea ,fise si bujii .O problema specifica ar fi la clapeta de acceleratie care trebuie curatata la un interval de maxim 15.000 km . Pe un tester dedicat se pot observa anumite anomali ale functionarii motorului , daca sunt interpretate corect .Este important sa precizati de cand a ,aparut aceasta problema si alte detalii care sa ne pot determina sa punem un diagnostic cat mai corect , asta in limita celor relatate de dumneavoastra fara o diagnosticare la fata locului .

Neconectat

MesajScris: Mie Iul 27, 2011 5:59 pm 

Masina:
Sa fiu sincer toata problema a inceput dupa ce s-a defectat corpul de la pompa de benzina.Am schimbat doar corpul si cred ca de aici este problema cu toate ca e acelasi model scrie aceleasi date pe ea ca si pe cea defecta.Nici cei de la service nu stiau ce are.masina merge ,merg cu ea prin oras dar nu ma ajuta la demaraj fara sa o turez si tind sa cred ca si consumul e mai mare.

Neconectat

MesajScris: Mie Iul 27, 2011 7:11 pm 

Salut ,
Asa cum am specificat mai sus trebuie verificata presiunea pe ceas atat pe contact , la ralanti cat si in sarcina . Probabil pompa de benzina nu baga cat trebuie ,sau mai probabil daca a fost inlocuita cu una noua scapa presiune in rezervor pe la furtunele care intra in pompa . Inlocuiti furtunele care vin pe pompa de benzina si verificati daca mai apare aceasta problema .

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2