|
Acum este Joi Noi 21, 2024 5:00 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
posesor fiat
|
Subiectul mesajului: Cateva preturi pentru piese fiat brava Scris: Joi Mar 26, 2009 5:18 pm |
Membru din: Mie Mar 25, 2009 2:31 pm Mesaje: 39 Locaţie: Zimnicea
Masina:
|
Salut ! Am un fiat brava 1.6 , 16 V din 1997 ca si model 182 A 4000,si sunt si eu interesat de niste preturi pentru urmatoarele: filtru polen,modelul mai simplu,bieleta directie stanga - si cat m-ar costa si cu manopera si unghiul de fuga facut la d-voastra,amortizor spate,si un kit de ambreiaj separat si cu cu manopera .Va multumesc si va felicit pentru promtitudinea cu care raspundeti la mesaje cat si seriozitate in solutii - mult succes ! Toate cele bune ! Adrian
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Cateva preturi pentru piese fiat brava Scris: Joi Mar 26, 2009 10:40 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , pentru masina dumneavoastra am gasit urmatoarele : filtru polen 39 ron , montaj gratuit , bieleta directie 100 ron cu tot cu montaj , set ambreaj 520 ron montaj + ulei500 ron . Din pacate nu va putem ajuta cu unghiul de fuga .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|