[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - Probleme frana spate !

Acum este Sâm Noi 23, 2024 5:11 pm

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Probleme frana spate !
MesajScris: Joi Aug 06, 2009 4:12 pm 

Masina:
Am o problema cu frana pe spate dreapta la un Fiat Punto din 2003. Am fost recent la o vulcanizare unde mi-au montat roata de rezerva cu prezoanele mai lungi care le aveam pentru jantele de aliaj cu flanse. Si mi-au nenorocit interioru din tamburul de pe spate , de atunci mi-o picat auto-reglaju intre saboti si mi l-a distrus tot (se vede in poze cum este polizat din el). Am fost la un mecanic si imi zicea ca trebuie sa caut alt auto-reglaj dar nu gasesc nici cum numai auto-reglaju numai tot tamburul si in dezmembrari. Nu stiu unde sa mai caut acuma mi frica sa nu imi fie avariate alte piese din tambur , tin sa precizez ca frana spate dreapta nu mai blocheaza aproape deloc. Asadar daca ma puteti ajuta cu acest auto-reglaj , as ramane recunoscator sau ce solutie aveti pentru remedierea problemei ...

ps: postul e pentru un prieten :!:

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Probleme frana spate !
MesajScris: Joi Aug 06, 2009 5:44 pm 

Locaţie: BUCURESTI
Salut , se vand la set si costa in jur de 180 ron perechea. Atentie la reglare si la montare ca sunt destul de pretentiosi.

Neconectat

MesajScris: Joi Aug 06, 2009 10:22 pm 

Masina:
si de unde se pot procura ? aveti voi ? se poate trimite prin curier ? cum se procedeaza ?
aveti nevoie de datele masinii ? sau nu conteaza ?

Neconectat

MesajScris: Vin Aug 07, 2009 6:07 am 

Locaţie: BUCURESTI
Din pacate nu trimitem dar puteti comanda la orice reprezentanta .Aveti nevoie doar de datele masinii,in mod normal daca nu sunt pe stoc dureaza cam 10 zile lucratoare.

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2