Buna ziua
Sunt nou pe acest forum. Am si eu o problema...eu zic ca foarte mare cu masina mea, problema la care nimeni pana cum nu i-a dat de capat. Sper ca pe acest forum sa imi gasesc rezolvarea. Deci problema sta in felul urmator......
Am un Fiat Punto II (188) 1.2 8V, 60 CP din 1999 cumparat de 2 ani de zile. Problema este undeva sub volan. Cand merg pe drum drept, fara gropi etc totul e super ok, dar cand merg pe un drum cu denivelari, gropi, trecere peste cale ferata atunci apare problema. Este practic o bataie sub volan, acolo se aude si se si simte in volan, undeva in zona motorasului de servo city. Am schimbat la ea toate bucsile de pe fata de la bara stabilizatoare (toate 4), am fost cu ea la mai multe service-uri de la mine din Zalau, au verificat amortizoarele, capete de bara....absolut tot sub ea, caseta de directie etc...nimik
La service-ul la care am fost pentru aceste verificari, mi-au verificat si coloana volan si mi-au zis ca nu e de acolo problema...ci undeva de la axul superior al volanului si mi-au recomandat sa merg la un electrician (ei nu aveau si pt parte electrica). Bun....am fost la electrician.....mi-a dat joc toata coloana volan, a dat toata instalatia electrica jos..verificat ... ci ca e din caseta de directie. Dar daca invarti de volan stanga/dreapta de aude ceva zgomot in partea centrala a coloanei volan si ca ei nu se baga mai departe sa desfaca tot sistemul de servo. Tin sa mentionez ca functia servo imi merge perfect, nu am avut probleme cu ea.
Avand in vedere ca este un forum pentru probleme fiat (problemefiat.ro), poate gasesc pe cineva care poate a avut aceeasi problema ca si mine sau poate se gaseste cineva pe forum care se pricepe bine la probleme de genul acesta si sa imi de-a niste indicatii.
Sper sa se gaseasca cineva pe acest forum care sa ma ajute sa elucidez problema. Chiar nu stiu ce sa mai fac a scap de zgomotul ala stresant.
Va multumesc
Las si datele de contact daca e nevoie:
Mail:
marius_husian_21@yahoo.comY!M: marius_husian_21
Te: 0747272710