|
Acum este Dum Noi 24, 2024 7:28 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
pr3tpr
|
Subiectul mesajului: Se Opreste Motorul Cand Intru Intr-o Groapa ! Scris: Mie Mar 25, 2009 5:21 pm |
|
Salut,
Am un Fiat Brava din 1999, 1.6 benzina.
De 1-2 zile cand intru intr-o gropa sau cand merg pe piatra cubica turometrul/turatia o ia razna, apas aceleratia urca si imediat coboara inapoi pana cand la un moment dat toate becurile de pe bord se aprin ca atunci cand bag cheia in contact si motorul se opreste.
Are cineve o idee care ar fi problema?
Recent am fost cu ea la ITP, am schimbat sonda Lambda, 1 injector, filtrul de aer + alte consumabile (placute frana, cablu frana etc). Sunt destul de indispus de chestia asta, nu mai vad rostul sa investesc iar o gramada bani intr-o masina de 10 ani.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Se Opreste Motorul Cand Intru Intr-o Groapa ! Scris: Mie Mar 25, 2009 10:39 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , e posibil sa nu ai masa , sa ai vreun contact imperfect sau oxidat . Intai trebuie verificat cablu de masa intre baterie ,motor ,caroserie .
|
|
|
|
|
shifterul
|
Subiectul mesajului: Re: Se Opreste Motorul Cand Intru Intr-o Groapa ! Scris: Mie Noi 11, 2009 7:24 pm |
|
Ocoleste si tu groapa!
_________________ Degeaba e Fiatul meu fantastic daca drumurile sunt asa cum sunt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|