[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - Problema intermitenta stergatoare

Acum este Dum Noi 24, 2024 9:49 am

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Problema intermitenta stergatoare
MesajScris: Dum Oct 18, 2009 9:11 pm 

Locaţie: Bucuresti
Masina:
Salutare.
De cand am luat masina, treapta 1 la stergatoare nu mai are temporizator(merge la fel ca treapta 2), iar stergatoarele se opresc aiurea, unde, ridic maneta hop se opresc si ele. La fel se intampla si cand ridic de maneta, se opresc tot unde vor ele, Asta se intampla la cele de pe fata, cel de pe spate merge bine. Pana acum a fost bine ca nu a plouat, dar avand in vedere vremea urata ce s-a pus, e destul de deranjant sa dau toata ziua de maneta jos-sus la fix, cand sunt stergatoarele jos, sa nu se opreasca aiurea.
Aveti idee cam ce ar fi? Sigurantele le-am verificat si nu s-a vazut nimic in neregula.
Astept pareri, sugetii, opinii.
Multumesc.

P.S. Multumesc Petre pt sugestia cu releul de semnalizare, pana la urma l-am schimbat pe strada, pentru ca nu a mai mers deloc.

Subiectul mesajului: Re: Problema intermitenta stergatoare
MesajScris: Lun Noi 09, 2009 12:15 pm 

pare a fi electronica de pe motorul de stergatoare ( sau suprafata de contacte diferentiate)

Neconectat

MesajScris: Lun Noi 09, 2009 6:08 pm 

Masina:
M-am uitat in FIAT ePER si vad ca exista si un INTERMITTENTSWITCH prod.code 46442389 si cred ca OEM 60814825. Ma gandesc ca aici ar fi problema, daca se numeste asa. Nu gasesc produsul asta pe net si trebuie sa merg la un magazin de piese sa vad daca aduc asa ceva.

MesajScris: Joi Noi 12, 2009 6:14 pm 

Masina:
Revin cu o corectare: este suprafata de contacte diferentiate, unde se misca un piciorus aiurea. Am desfacut-o aseara si era plina de vaselina(este normal sa se intample asa?), am curatit-o, am montat-o la loc(cu unele ajustari facute la picioruse de mine) si am ars 2 sigurante pe teste. In urma testelor am constatat ca aceasta este problema. Piesa este Magneti Marelli 79300517, iar in ePER apare la modelul de masina "device for intermittent operation" cod 9948457.
Ce am gasit pe net codul asta de piesa a fost pe la Moscova, in alta parte parca nu se mai fabrica( :shock: ).
Am nevoie de un pret pentru piesa asta si eventual cum se poate repara cea veche si daca trebuie sa pun iar vaselina pe picioruse si placa de contact.
Multumesc, daca se poate cat mai repede.
P.S. Florin este in concediu?

MesajScris: Joi Noi 12, 2009 9:38 pm 

Locaţie: BUCURESTI
Salut,
Nu sunt in concediu insa am avut de facut un motor ,si acum avem in lucru alt motor asa ca trebuie sa fim destul de atenti la ce facem . Nu te-am uitat nici pe tine ,dar codurile care le-ai lasat nu inainte nu erau recunoscute si nici o echivalenta nu am gasit . Maine le verificam pe acestea .

Neconectat

MesajScris: Vin Noi 13, 2009 12:22 pm 

Locaţie: BUCURESTI
Salut,
Codul 9948457 il putem comanda in italia este 245 ron si dureaza cam 8 zile daca esti sigur ca e ceea ce ai nevoie .

Neconectat

MesajScris: Vin Noi 13, 2009 8:18 pm 

Masina:
Multumesc pt ca te+ai interesat. Am gasit asa ceva la Moscova cu 25 eur. O sa incerc sa dau cuiva sa imi cumpere, pana atunci insa l+am facut pe al meu(l+am cositorit zdravan), dar a fost mai greu la "calibrat". Pana una+alta merge asa.
Numai bine!

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2