[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - Problema zgomot Fiat Albea

Acum este Dum Noi 24, 2024 2:02 pm

Ora este UTC + 2

Pagina 2 din 2 [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Fiat Albea
MesajScris: Mar Mar 03, 2009 5:06 pm 

Locaţie: Braila
Masina:
De ajuns pe la voi nu prea am cum..sunt din Braila.... :(.A inceput sa-mi fie rusine sa mai iau pe cineva cu masina si asa toti imi spun ca nu a fost o alegere buna si .... nu as vrea sa le dau apa la moara.

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Problema zgomot Fiat Albea
MesajScris: Mie Noi 11, 2009 7:35 pm 

salut, eu am avut o surubelnita in buzunarul de la portiera care m-a speriat odata, nu-i exclus sa fie ceva de genu, vezi si la sigurante sa nu fi cazut clestisorul din locas si sa joace hora unirii pe-acolo:)

Subiectul mesajului: Re: Problema zgomot Fiat Albea
MesajScris: Dum Noi 15, 2009 10:48 am 

Masina:
In general rezonanta apare pe o plaja f mica de turatii si o poti reproduce si cu motorul decuplat. Incearca sa turezi cu masina scoasa din viteza dar sa cresti turatia foarte lent astfel incat sa apuce sa intre in rezonanta. Cand incepe vibratia o pastrezi la turatia de rezonanta si apelezi la un ajutor cu ureche fina care sa gaseasca sursa zgomotului. Presezi plasticul sau ce iti vibreaza si vezi daca zgomotul dispare.

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 2 din 2 [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2