[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - Cum se corecteaza unghiul de cadere roti fata

Acum este Dum Noi 24, 2024 10:28 pm

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cum se corecteaza unghiul de cadere roti fata
MesajScris: Joi Noi 19, 2009 9:02 pm 

Locaţie: Bucuresti
Masina:
Dupa cum scrie si in titlu, se pare ca am o problema la unghiul de cadere rotile fata (adica merg ceva de genul / /). Din hartiile primite de la cei care mi-au facut geometria rotilor se pare ca la roata dreapta am o deviatie de 1grad si la cea de pe stanga de -30'. Acum intrebarile sunt urmatoarele:
Ce imi face rotile sa mearga asa?
Cum s-a ajuns aici? - se pune daca am luat o bordura cu rotile virate cam un sfert la dreapta cu 80km/h?
Cum le fac sa imi mearga bine?

Parerea mea este ca din cauza tijei la amortizoare, acum astept si opinia voastra.
Cu respect, numai bine!

Subiectul mesajului: Re: Cum se corecteaza unghiul de cadere roti fata
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 9:05 am 

Locaţie: BUCURESTI
Salut,
Este posibil sa fie aceasta problema de cand ai lovit-o in bordura sau cu alte ocazii. Din pacate nu este reglabil decat paralelismul ,caderea este fixa si o poti modifica (regla) daca ovalizezi una din gaurile de la amortizor si poti baga si un surub cu excentric ,care il gasesti la modelele mai vechi. Cum ai spus si tu este posibil sa fie amortizorul sau tija strambe ,bascula , fuzeta si in cel mai rau caz oala de amortizor .

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Cum se corecteaza unghiul de cadere roti fata
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 10:59 am 

Locaţie: Bucuresti
Masina:
Bascula nu este pentru ca le-am schimbat pe amandoua pe fata anul trecut si de atunci nu a mai patit nimic. Cand am luat masina, la ceva timp am observat ca anvelopa stanga fata s-a uzat pe interior mai mult, apoi am sarit o bordura cu partea stanga(de unde a rezultat 2 jante distruse pe stanga si rotile care mergeau aiurea), iar de atunci, aqm 2 saptamani, cand am pus jantele de iarna am vazut ca anvelopa dreapta fata e mai uzata pe interior si cea d pe stanga pe exterior. Mentionez ca geometria a fost facuta si cand am luat masina din service si dupa ce am schimbat bascule fata.
Suruburi excentrice se pot gasi si in magazin? Se rezolva problema chiar daca este oala stramba? Aproximativ cat timp este necesar pentru reparatie?
Multumesc.

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2