|
Acum este Lun Noi 25, 2024 10:42 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
vlad_vsv
|
Subiectul mesajului: Probleme bloc lumini ! Scris: Dum Dec 06, 2009 10:04 am |
Masina:
salut , revin cu o problema si anume , cand e frig afara in special , aprind faza scurta si merg , cand vreau sa semnalizez se stinge pentru o fractiune de secunda scurta si iar se aprinde , daca vreau sa aprind faza lunga se stinge scurta si ramane doar lunga aprinsa , daca dau flash la fel se stinge scurta , daca dau de mai multe ori flash (repetat) sta si scurta aprinsa dupa al 5-lea flash , care ar putea fi problema si ce ar trebui verificat ? mentionez ca am xenon ... insa nu cred ca are vreo legatura ... am prieteni cu xenon pe punto si nu au astfel de probleme , multumesc anticipat !
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Probleme bloc lumini ! Scris: Mar Dec 08, 2009 4:55 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Cel mai probabil problema este de la blocul de lumini care trebuie inlocuit .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|