[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - Probleme Fiat Punto 1.2 8v

Acum este Mar Noi 26, 2024 8:59 am

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Probleme Fiat Punto 1.2 8v
MesajScris: Joi Mar 04, 2010 7:06 am 

Masina:
Postez si eu aici in speranta ca voi gasi rezolvare sau macar un indciciu in a afla ce este in neregula cu masina mea .
Asa cum am zis este un Punto 1.2 8 v si are urmatoarea problema :

Acum cateva saptamani dupa ce am facut revizia (ulei si filtre atat) s-a aprins martoul de la sonda lambda in bord care incepuse sa palpaie intermitent , era de culoare portoclaie ,am venit de la buzau la buc cu 13 l /100km in bord :(, la sfaturile altor persoane am curatat mufele la sonde si am pus benzina carera 100 de la omv , am asteptat pana sa se duca cea veche care era 95 petrom si am mers putin pe rezerva , chiar cand sa ajung la benzinarie a inceput sa imi dea in nas , ma gandeam ca raman fara benzina , insa am alimentat si face la fel .
Acum se comporta in felul urmator , nu are putere deloc in treapta 1 si 2 trebuie sa o turez mult , parca merge in 2 pistoane , pana si zgomotul pe toba se aude ciudat . Am crezut ca s-a dus vre-o bobina , fisa , bujie , am scos pe rand fisele si cand le indepartam mai mult motorul tremura ca nebunu si asa a facut la toate deci nu mi-am dat seama daca e vre-o fisa dusa sau vre-o bobina , ce am mai observat este ca motorul merge bine si pe urma scade un pic in turatie , tremura un pic si isi da singur un spit ca sa revina , aici ma gandesc la clapeta...

A, si ca sa nu uit , acum martorul la sonda sta mereu aprins in bord si nu mai falfaie.

Trebuie sa ajung si eu in service oricum , cred ca la baietii laudati de mai jos , insa peste vre-o 2-3 spat , pana atunci sunt ceva sfaturi cam la ce sa ma astept sa aibe ?

Am auzit , ECU , fise , bujii...

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Probleme Fiat Punto 1.2 8v
MesajScris: Joi Mar 04, 2010 2:57 pm 

Locaţie: BUCURESTI
Salut,
Trebuie pus testerul si vazut ce defecte apar daca sunt prezente sau intermitente . Este posibil ca problema sa fie de la bujii , fise sau mai grav de la centrala de injectie. Sunt sanse sa fie ceva simplu sau ceva grav asa ca pana nu se face o constatare este greu de presupus insa una din cauze poate sa fie de la cele mentionate .

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Probleme Fiat Punto 1.2 8v
MesajScris: Joi Mar 04, 2010 3:27 pm 

Masina:
Multumesc pentru timpul acordat acestui topic.
Am uitat sa specific ca nu face permanent asa , poate sa mearga 2-3 km fara sa faca nimic si pe urma sa o apuce damblaua .
Am sa va contactez pentru o programare in service .

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2