[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - FiatBravo /consum

Acum este Sâm Noi 23, 2024 4:12 pm

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: FiatBravo /consum
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 9:29 pm 

Masina:
Seara buna.am un fiat bravo 1997 1,6 16v .In ultimul timp am un consum enorm ! Cu 17 litri de benzina am parcurs 155 km pana sa aprins acul la benzina .Practic am consum de 11% _12%.Care ar fi problema.uleiul,filtrul de benzina,bujiile?
Am facut plinul acum 3 zile din nou,cu 50 litri am facut 567 km,tin sa mentionez ca am merg lejer,90 maxim 100 kmh .
Multumesc .

Edit later.
Tin sa mentionez ca am pus masina pe tester.Totul e in regula.

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: FiatBravo /consum
MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 5:16 pm 

Locaţie: BUCURESTI
Salut,
Consumul nu se face pana se aprinde becul la benzina . Se face plinul se merge 100 km si se face iar plinul si cantitatea care intra rezulta consumul cu mici abateri la diferite pompe . Acum depinde daca sa mers in oras sau in afara , si trebuie sa verificati in prima faza starea termostatului sa nu fie deschis .

Neconectat

MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 7:14 pm 

Masina:
Revin cu noi date,am facut un mic test de consum.cand mi sa aprins becul la benzina,am circulat 154 km .din auzite stiu ca in momentul cand se aprinde acul la benzina ,mai ai 7 -maxim 8 litri,e adevarat >? asta ar fi un consum sub 6% in afara orasului 8-) .

Nu am facut faza cu plinul iara dupa aia completarea dupa 100 km .voi face si acest lucru. :D

Neconectat

MesajScris: Dum Mar 07, 2010 12:06 am 

Locaţie: Bucuresti
Masina:
De fapt ca sa obtii un consum cat mai exact e bine sa faci mai mult de 100km. Probabil 200-300km. Oricum faza cu becul aprins nu e deloc exacta. Metoda plin pe plin e cea mai aproape de adevar.

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2