|
Acum este Mar Noi 26, 2024 12:46 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
ivanov dan
|
Subiectul mesajului: Filtru sport Scris: Joi Mar 11, 2010 9:22 pm |
Masina:
Salut Florin as avea si eu o intrebare,ma intereseaza sa pun filtru sport pe masina(Fiat Bravo,99',1.6,16v,103cp),as vrea sa-mi spui si mie te rog,e recomandat,ajuta,sau sunt si lucruri contra care ar dezavantaja masina?De ce elemente ar trebui sa tin cont la achizitionare?Multumesc frumos.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Filtru sport Scris: Vin Mar 12, 2010 6:53 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Cel mai indicat ar fi un filtru de aer sport care sa aibe forma celui original si sa poata fii montat in carcasa existenta pe masina . Trebuie sa ai grije daca adaptezi un alt filtru cum sunt cele conice ,ca atunci cand motorul se incalzeste nu mai da randament datorita aerului cald aspirat . Din acest motiv sunt facute carcasele de filtru si gura de aspiratie montate in zona cea mai ferita de temperaturi ridicate .
|
|
|
|
|
ivanov dan
|
Subiectul mesajului: Re: Filtru sport Scris: Vin Mar 12, 2010 10:21 pm |
Masina:
Salut Florin,in primul rand multumesc pentru raspuns,in al doilea rand ai dreptate cu montarea unui filtru sport (ex. : conic),dar intre filtru sport asemanator celui original si cel normal,corespunzator masinii este diferenta mare,adica masina inspira mai bine aer ?
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Filtru sport Scris: Dum Mar 14, 2010 11:42 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Se simte ceva dar sa nu ai impresia ca o sa fie cine stie ce senzatie . Este un motor mic si nu poti cere prea mult de la el ,doar il poti face sa mearga mai lejer cu un filtru bun , o toba , un set de bujii si fise etc .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|