|
Acum este Vin Noi 22, 2024 6:00 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Godzzi
|
Subiectul mesajului: Re: Sunet diesel la motorul 1.8 de pe Fiat Stilo Scris: Vin Mai 21, 2010 10:36 am |
Masina:
sunt perefect lamurit. Voi alege sa merg pe raspunderea mea si sa las cureaua de distributie care o am deja.
Mai sunt interesat si de schimbat un tampon la motor deoarece am o vibratie destul de puternica cand motorul este la relantii. Am inteles ca este un tampon care se afla in partea de jos a motorului si se poate ajunge la el doar cu masina pe elevator. Se poate face o astfel de operatiune la voi? cat ar costa si cat costa tamponul si daca il aveti pe stoc. Intreb doar estimativ ca nu am certitudinea ca este vorba de acel tampon si doresc sa fac toate aceste operatiuni deodata.
Deci sa inteleg ca pana acum costul operatiei la variator este de 500ron (manopera+garnitura+simering). kitul variatorului, uleiul si filtrul de ulei le am deja. Garnitura si simeringul le aveti pe stoc sau trebuie comandate? Trebuie sa dau un avans pentru comanda? Eu doresc sa fac toata lucrarea intre 31mai-4iunie. Este ok aceasta data?
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Sunet diesel la motorul 1.8 de pe Fiat Stilo Scris: Sâm Mai 22, 2010 5:40 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Tamponul costa in jur la 400 ron trebuie sa vedem exact ce va intereseaza sau ce e defect si cautam .Pentru comanda de piese trebuie platit avans , daca stabilim una din zile sigur ca se poate face .
|
|
|
|
|
Godzzi
|
Subiectul mesajului: Re: Sunet diesel la motorul 1.8 de pe Fiat Stilo Scris: Sâm Mai 29, 2010 12:41 pm |
Masina:
Am verificat vizual si am atins cu mana cei 3 suporti ai motorului si par a fi buni. Nu prea reusesc sa-mi dau seama pe unde se transmit vibratii in volan. Cand vin la voi poate imi dati ceva idei daca ma tot pregatesc de service mai am inca o intrebare. Am un mic joc in caseta de directie (se simte si in volan si se aude tzac tzac in caseta daca misc din volan stanga, dreapta) si cred ca din cauza ei am si o bataie la roata dreapta fata atunci cand merg foarte incet. Se poate remedia asa ceva? Am citit undeva ceva de o bucsa de teflon care trebuie confectionata deoarece nu se gaseste. Ati mai facut asa ceva? Cam la ce preturi sa ma astept?
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Sunet diesel la motorul 1.8 de pe Fiat Stilo Scris: Sâm Mai 29, 2010 3:57 pm |
|
Salut , din pacate nu facem astfel de interventii care pot pune in pericol siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic . Trebuie verificat cat de mare este jocul daca mai este si altceva uzat pentru ca acest zgomot poate sa mai apara si cand se uzeaza bieletele antiruliu , coloana volan , tije amortizor , pivot brat etc. Uzura la tampoane nu se vede la mana doar daca este rupt de tot , atunci cand sunt uzate motorul si cutia stau mai rigid si apar aceste vibratii , la fel de bine poate sa vibreze si evacuarea daca nu este fixata corespunzator.
|
|
|
|
|
Godzzi
|
Subiectul mesajului: Re: Sunet diesel la motorul 1.8 de pe Fiat Stilo Scris: Sâm Mai 29, 2010 8:56 pm |
Masina:
la tampoane ma refeream ca am pus mana dupa partea cauciucata(care amortizeaza) si nu simteam vibratiile care de exemplu le simt in volan.
|
|
|
|
|
ovidiusnassos
|
Subiectul mesajului: Re: Sunet diesel la motorul 1.8 de pe Fiat Stilo Scris: Mar Ian 25, 2011 11:20 am |
Masina:
Salut,
Am si eu o problema cu variatorul de faza la un Fiat Barchetta 1.8.
Imi puteti spune, va rog, un service unde o pot rezolva.
O zi buna.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Sunet diesel la motorul 1.8 de pe Fiat Stilo Scris: Mie Ian 26, 2011 10:48 am |
|
Salut , Distributiile si variatoarele sunt specialitatea casei .Daca nu face zgomot prea tare exista un kit de reparatie care costa 10 -15 euro , am schimbat la 2 masini si a dat rezultate . Pentru aceasta operatie trebuie inlocuit curea distributie , rola fixa si intinzatoare , simeringuri ax came , variator sau kit reparatie dupa caz , garnitura capac chiuloasa daca este cazul si pompa de apa daca este cazul ca tot se demonteaza distributia si faceti economie la manopera . Acestea ar fii piesele necesare ,puteti elimina din ele daca va asumati riscul .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|