|
Acum este Vin Noi 22, 2024 11:09 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Mar 31, 2010 10:01 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
|
|
|
|
alexx88
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Mar 31, 2010 12:04 pm |
Masina:
Ca sa fie totul clar, in 450 RON sunt incluse urmatoarele: - filtru aer, ulei, polen + manopera - manopera schimb ulei - bujii NGK + manopera - antigel Paraflu UP + manopera ? O sa va sun zilele astea pentru a stabili o "intalnire" . Multumesc! Alex
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Mar 31, 2010 7:18 pm |
|
|
|
|
|
antonyrobr
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Mai 27, 2010 11:08 am |
Masina:
Am studiat manualele de reparatie pentru Fiat Doblo 1.9jtd (eu am 1.9multijet) si acolo spune ca la 60 000 km se verifica cureaua de distributie si se schimba la 120 000. Se poate verifica fara a demonta prea mult din motor adica o pot face eu sau este aproape aceiasi manopera ca si la schimbarea acesteia. Cat ar costa la service-ul dumneavoastra operatia de verificare si cat cea de schimbare pentru cureaua si accesoriile distributie? Din experienta dumneavoastra credeti ca este bine sa fie schimbata la 60 000km ? Multumesc mult , Anton
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Mai 27, 2010 7:13 pm |
|
[quote="antonyrobr"]Am studiat manualele de reparatie pentru Fiat Doblo 1.9jtd (eu am 1.9multijet) si acolo spune ca la 60 000 km se verifica cureaua de distributie si se schimba la 120 000. Se poate verifica fara a demonta prea mult din motor adica o pot face eu sau este aproape aceiasi manopera ca si la schimbarea acesteia. Cat ar costa la service-ul dumneavoastra operatia de verificare si cat cea de schimbare pentru cureaua si accesoriile distributie? Din experienta dumneavoastra credeti ca este bine sa fie schimbata la 60 000km ? Multumesc mult , Anton[/quote Salut , la 60 mii km trebuie inlocuita cureaua si rolele ,practic nu avem ce sa verificam la curea daca are mai mult de 2 ani sau 60 mii km poate sa arate bine si sa se rupa . Cauciucul din care este confectionata este foarte solicitata la socuri ,temperaturi foarte ridicate si foarte scazute ,imbatranire etc. In plus cred ca in manual se refera la un trafic fara obstacole si la un numar mare de km facut in timp destul de scurt . Trebuie sa luati in calcul si orele de functionare ale motorului cand stam la semafor in aglomeratie etc .Eu va recomand sa o inlocuiti , la noi costa 350ron montajul daca ne lasati un mesaj cu seria de caroserie va putem face si o oferta de pret pentru curea si role . Pentru a verifica cureaua trebuie demontat aproape tot ce e nevoie pentru inlocuire din pacate nu facem acest lucru , nu vrem sa va luam banii degeaba . Vi se pare mai bine sa aruncati bani pe verificari decat sa inlocuiti aceste piese ? Daca va spune cineva ca este ok cureaua cine va garanteaza ca nu se rupe ?
|
|
|
|
|
antonyrobr
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Mai 28, 2010 5:54 am |
Masina:
Deocamdata am 45 000 km , prin toamna voi ajunge la 60 000 si probabil voi apela la serviciile dumneavoastra. Multumesc mult pentru raspuns. Anton
|
|
|
|
|
Elian
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Iun 10, 2010 8:23 am |
Masina:
Salut, ma intereseaza costul pentru urmatoarele: - manopera schimb ulei si filtru ulei (uleiul conform manualului este Selenia K 5W40, daca aveti o alta recomandare o astept cu placere) - manopera schimb lichid de frana - verificat uzura placute de frana si eventual schimbarea acestora daca este necesar (as dori si preturi pentru placute). Precizez ca masina este Grande Punto, 1.4 8v 77 cp, 2008, 29.000 km. Multumesc!
Aurelian
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Iun 11, 2010 6:03 am |
|
|
|
|
|
bebyco
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Iun 11, 2010 7:42 am |
Masina:
salut Florine,
as vrea si eu sa trec zilele astea la tine la service. sa schimb kit distributie(curea,vola si pompa apa),am eu piesele luate...si ce m'ar interesa pret antigel la voi, si cat ma duce manopera. plus testat computer bord, am farurile aprinse pe pozitie si ziua, am inteles ca e setat asa plus pe bord imi arata ca trebuie sa schimb un bec, desi eu l'am schimbat.sa vad ce erori am. si ce ulei mi'ar trebuii mie pt fiat grande punto 2007 1.2 65 cp.
si inca ceva...ma puteti ajuta cu un cablu de viteze (timonerie)...ca ce am gasit doar pe comanda 7 zile.
Multumesc!
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Iun 11, 2010 12:35 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|