|
Acum este Vin Noi 22, 2024 11:27 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
magnum1061
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Dum Iun 27, 2010 9:36 am |
Masina:
Salut, Cat costa la voi un set de bucsi bara stabilizatoare fata plus manopera pt o Alfa GT 1,9 diesel? Multumesc !
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Lun Iun 28, 2010 2:35 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
|
|
|
|
magnum1061
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Iun 30, 2010 1:24 pm |
Masina:
OK, mersi...nici nu stiu sigur daca de la ele am troncanitul, eventual o sa vin pt o constatare mai intai sa vedem de la ce e
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Iun 30, 2010 3:43 pm |
|
Salut , Asa ar fii cel mai bine , in cele mai multe cazuri uzarea bucsilor la bara stabilizatoare nu se manifesta cu un zgomot gen troncanit . De regula se aude scartait mai ales la temperaturi scazute ,umezeala ,si masina devine mai instabila . Poate sa fie o problema la unul din pivoti sau bieletele antiruliu, cine stie .
|
|
|
|
|
tony2
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Iul 02, 2010 10:49 pm |
Masina:
Salut. Am si eu o problema cu fiatul (in 3 usi): trepidatii la plecare.(initial facea asa doar cand nu era incalzit motorul). Am inteles ca trebuie sa schimb kit-ul de ambreiaj. Care este pretul kit-ului la voi? si separat manopera in cazul in care fac rost din alta parte
P.S. masina are 68k km in bord
|
|
|
|
|
Radu
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Lun Iul 19, 2010 8:48 am |
Masina:
|
Salut Florin, Ma intereseaza urmatoarele: - Schimbare distributie (curea, rola, pompa de apa) - ulei (selenia 10w40), filtru ulei, filtru aer si polen (simplu, fara carbon &stuff) - schimbare tampon motor (deja cumparat ) + manopera Deasemeni, te rog sa te uiti (in caz ca nu ai facut-o deja) dupa surubul/urile de prinde amortizorul in fuzeta Multumesc!
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Iul 20, 2010 2:30 pm |
|
Salut , Radu piesele pentru masina ta au urmatoarele preturi : - curea distributie 62 ron - rola intindere curea distributie 219 ron - pompa apa 177 ron - lichid racire daca e cazul 29 ron l - ulei +filtru ulei + filtru aer + filtru polen 220 ron - tamponul este aici achitat - suruburile ar trebui sa soseasca martea viitoare - manopera pentru distributie , tampon ,pompa apa si revizie este de 380 ron . Cu tot cu reducerea de fidelitate
|
|
|
|
|
Radu
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Iul 21, 2010 7:56 am |
Masina:
|
Dupa cum am vorbit ramane sa faci comanda. Stii cum vreu eu ... nici cel mai scump dar nici cel mai ieftin ci ce stii tu ca e OK In ceea ce priveste suruburile: cand vin le platesc si ramane sa le schimb doar atunci cand vom umbla la ele. Momentan "sunetul" ala se aude la fel asa ca nu ma grabesc cu schimbatul O zi buna!
|
|
|
|
|
bebyco
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Aug 17, 2010 10:12 am |
Masina:
salut florin, sunt curios cat ma costa sa schimb distributia la un fiat grande punto 1.2 decembrie 2007, are 85k km in bord..specific k nu a fost schimbata niciodata si sunt curios daca e necesare sa o schimb urgent si mai ales daca pot sa mai circul cu ea. piesele le am eu, ma intereseaza manopera si daca as putea sa rezolv saptamana asta pt ca saptamana viitoare ma asteapta un drum lung pana la cluj. multumesc!
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Aug 17, 2010 10:25 am |
|
Salut, Recomandat este sa fie schimbata la 2 ani sau 60.000 km , parerea mea este ca trebuie schimbata . Manopera este 230 ron setul de distributie si inca 50 de ron in plus daca doriti sa inlocuim si pompa de apa . In principiu se poate joi sau vineri .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|