|
Acum este Vin Noi 22, 2024 12:06 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
bebyco
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Aug 17, 2010 3:33 pm |
Masina:
am vorbit acu 20 de minute la telefon..am uitat sa ma prezint, ma numesc sorin. ne vedem joi la 8 30 cum am stabilit. merci mult
|
|
|
|
|
ButonEL
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Aug 18, 2010 9:17 pm |
Masina:
Salut tuturor, La recomandarile si indicatiile lui Azzuro voi incerca sa apelez la serviciile voastre pentru urmatoarele probleme: (mentionez ca este vorba de un Fiat Stilo, trei usi, 2002, 1,6L, 121900 km, aer conditionat inclus) - este necesara schimbarea distributiei iar pentru aceasta sunt interesat de un pret pentru piese (inclusiv pompa de apa) si manopera, - trebuie sa schimb consumabilele si as dori un pret pentru acestea respectiv manopera, - un test pentru noxe se poate face la service-ul dumneavoastra? - care este pretul pentru o toba finala plus suporturi si montarea acestora? - piesele si consumabilele sunt aftermarket sau "originale"? Multumesc anticipat pentru raspunsuri si mentionez ca datorita situatiei financiare nu foarte bune voi face reparatiile pe parcurs si nu toate odata. Pentru alte informatii va stau la dispozitie. P.S. Imi puteti spune care sunt piesele ce trebuiesc schimbate pentru distributie? Intreb acest lucru deoarece, cei de la ItaloParts mi-au umplut capul de role, role fine, doua curele pentru aerul conditionat si inca cateva: - curea distributie - rola fina - rola intinzatoare - pompa apa - curea alternator - rola fixa - rola intinzatoare - curea aer conditionat 2 bucati
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Aug 19, 2010 12:06 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Piese putem aduce originale sau de producator , noi incercam sa gasim piese de calitate la un pret cat mai accesibil . Pentru distributie avem nevoie de : - curea distributie - rulment intinzator distributie - rulment fix ( de ghidare ) curea distributie - optional pompa de apa care se afla in afara distributiei este angrenata de cureaua de alternator . - rulment intindere curea alternator - curea alternator - curea compresor A/C . - daca se inlocuieste pompa de apa 3 litri lichid racire . Piesele sunt de calitate buna cureauaeste Gates facuta in Belgia si rolele nemtesti . Pretul la distributie ,pompa de apa si accesorii este de 1100 ron , lichid racire daca trebuie inlocuit este 30 ron litru Paraflu UP . Pentru revizie trebuie ulei , filtru ulei ,filtru aer , filtru polen si o verificare tren fata ,spate ,placute frana si ce mai este nevoie . Pretul pentru piese si manopera este 300 ron . Aparat pentru noxe nu avem , lucram doar cu testerul Fiat ,aparatul de noxe nu prea ne ajuta pentru ca cele mai multe reglaje sunt facute de centrala de injectie si se remediaza prin inlocuirea de piese. Din pacate sau dus vremurile cand masinile aveau multe surubele si reglaje ,acum sunt piese din plastic si foarte multe componente care se inlocuiesc .
|
|
|
|
|
ButonEL
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Aug 20, 2010 4:26 pm |
Masina:
Multumesc pentru raspuns, preturile sunt bune iar in cel mai scurt timp posibil voi reveni cu un telefon pentru programare.
P.S. Nu am primit un raspuns pentru toba finala si suportii acesteia.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Aug 20, 2010 7:06 pm |
|
Salut , Pentru tobe avem in apropiere un atelier specializat care asigura si montaj ,preturile sunt foarte bune si treaba de calitate . O sa ma interesez si va las un mesaj cu un pret cat mai exact .
|
|
|
|
|
zburatorul_23
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Dum Aug 29, 2010 5:41 am |
Masina:
Vreau sa fac revizia la 70000 la un fiat linea, 1.4, 77 cp!! imi puteti spune ce se schimba si sa-mi faceti un pret? multumesc!!
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Sep 03, 2010 5:43 am |
|
Salut , Scuze de intarziere , in mod normal se inlocuiesc urmatoarele : -ulei -filtru ulei -filtru aer - filtru polen - si se face o verificare la trenul fata , placute de frana , articulatie etc . Piesele + manopera costa 330 ron .
|
|
|
|
|
danutz
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Sep 07, 2010 11:06 am |
Membru din: Vin Apr 03, 2009 12:12 pm Mesaje: 39 Locaţie: Bucuresti
Masina:
Salut, vroiam sa imi faci si mie un pret pentru un kit de ambreiaj (placa/disc/rulment/....) piese+manopera. Pentru fiat tempra 1.6, benzina, 1992, 55kw, IE, CAT, SX, serie: ZFA15900007391057. Multumesc!
|
|
|
|
|
cristialex80
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Sep 17, 2010 5:56 pm |
Membru din: Lun Mar 02, 2009 12:02 pm Mesaje: 19 Locaţie: Bucuresti
Masina:
|
Salut Florin.Vreau sa stiu daca-mi poti inlocui si mie interiorul(scaune+bancheta spate+stalpii dintre usi)...si daca da cat m-ar costa. Multumesc anticipat.
_________________ Alfa 156 1.6 TS-120 cp
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Sâm Sep 18, 2010 7:32 pm |
|
Salut, Ce vrei mai exact , scaunele complete sau tapiseria dupa ele ? Vorbim la telefon si stabilim .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|