[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
• Vezi subiect - Problema FIat Stilo 1,6

Acum este Vin Noi 22, 2024 12:49 am

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Problema FIat Stilo 1,6
MesajScris: Mie Oct 06, 2010 1:13 pm 

Masina:
Buna ziua,am o problema la un Fiat Stilo 1,6 16V din 2002.Acum aprox 6 luni mi sa dus Ecu(centrala de injectie),si am vazut pe forum ca se poate inlocui centrala,cheile,body comp,centrala abs cu altele de pe alta masina.Am luat piesele de pe o masina identica si le-am montat pe masina mea doar ca a aparut o alta problema...kilometrajul electronic se stinge si se aprinde adica mai pe romaneste palpaie kilometrajul la ea :( din cate am vazut eu km se pun pe masina...dar exista palpaitul asta si nustiu cum sa scap de el.In rest masina merge normal nu am nici un bec aprins la bord nici ABS nici ASR deci sunt ok...doar kilometrajul asta nustiu cum sa il rezolv.
Astept o parere din partea d-voastra.

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Problema FIat Stilo 1,6
MesajScris: Mie Oct 06, 2010 4:19 pm 

Locaţie: BUCURESTI
Salut ,
Trebuie pusa pe un tester dedicat Fiat si aliniate centralele , asta in cazul in care piesele care le-ati montat nu provin dupa o masina cu volan pe dreapta . In aceasta situatie trebuie inlocuit si bordul care o sa arate in mile . Daca piesele provin dupa un Stilo cu volan pe stanga trebuie doar aliniate centralele si o sa functioneze normal fara sa mai clipeasca .

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2