|
Acum este Vin Noi 22, 2024 11:01 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
the red passion
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Dum Dec 12, 2010 12:41 am |
Membru din: Lun Ian 25, 2010 5:43 pm Mesaje: 140 Locaţie: Italy
Masina:
|
Salve. 1.Stie cineva cum naiba pot desface colierul (acela ciudat de AR) de la furtunul intercooler (acela gros),colierul aflat in partea de jos? 2.Daca desfac bornele bateriei si curat mufele aflate sub scaune (cele de la airbag)se stinge martorul cu airbagul?sau trebuie sa merg la serv. sa-mi stearga eroarea? Grazie...Ciao
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Dum Dec 12, 2010 1:22 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Daca va referiti la colierul metalic care prinde furtunul pe intercooler ,trebuie prins cu varful unui spit sau sfic si rasucit (rulat ) pana se rupe . Este un colier de unica folosinta care se monteaza din fabrica ,trebuie sa aveti un alt colier pentru a-l inlocui. La airbag puteti curata mufele fara sa puneti contactul , puneti contactul de cateva ori si este posibil sa se stinga si martorul din bord .
|
|
|
|
|
the red passion
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Lun Dec 13, 2010 11:02 pm |
Masina:
|
Salve.Da despre acel furtun este vorba...am reusit intr-un final sa desfac colierul si am schimbat furtunul.Am rezolvat si chestiunea cu becul airbag,dar vad ca astazi iar s-a aprins,asa ca mi-am facut o programare ptr.joi la reprezentanta pentru un control general.
|
|
|
the red passion
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Vin Dec 17, 2010 9:57 am |
Masina:
|
Salve ...Deci am fost in servis cu masina si respectivi i-au facut un tester.Nu mi-au dat codul de eroare in schimb mi-au spus ca apare tensiune mare la capsa explosiva airbag (parca asa i-au spus)dreapta pasager,dar neprecizand care capsa(sunt 2 din cate stiu eu)si cica trebuie inlocuita acea capsa explosiva defecta,capsa care v-a fi depistata ulterior la un al doilea tester!!!Personal nu am mai auzit o asemenea bazaconie.Eu stiam ca tensiunea la care se refera meseriasul este treaba din ecu,ce treaba are cu capsa sau mai exact cum s-a defectat acea capsa si chestia curioasa ca eu cand am cuplat mufa de sub scaun,becul a stat stins ptr.o zi!!!?Sincer nu prea inteleg.Ce parere aveti despre aceasta chestiune?poate fi defecta acea capsa explosiva?ori mecanicul este afon si nu le are sau am gresit eu servisul? PS:Deja am vorbit pentru un cablu (tunat) cu care sa-mi rezolv singur chestiuni de asemenea natura.
|
|
|
Alex
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Sâm Dec 18, 2010 12:00 am |
Membru din: Joi Ian 29, 2009 7:17 pm Mesaje: 255 Locaţie: Bucuresti
Masina:
Salut, Din cate stiu eu air-bag-urile au mai multe mufe care pot avea joc, nu doar cele de sub scaune. La 147 mai sunt unele prin portbagaj, probabil trebuie verificate si alea, oricum ar trebui sa-ti arate pe tester de la care da eroare. De cablurile tunate nush ce sa zic, dar stiu ca poti sterge eroarea si cam atat, iar dupa ce se mai misca firele apare iar. Incearca sa elimini cauza, nu efectul. Bafta!
|
|
|
|
|
florineck
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Lun Dec 20, 2010 3:24 pm |
Masina:
Salut!
M-ar interesa o revizie la 45.000 km pentru un Fiat Bravo Multijet 1.9 120cp (ulei+filtru ulei+filtru aer+filtru polen). Imi puteti spune care ar fi costul estimativ (inclusiv manopera).
Multumesc.
|
|
|
|
|
the red passion
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Dec 30, 2010 2:50 pm |
Masina:
|
|
|
|
BogAl
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Feb 16, 2011 7:42 pm |
Masina:
Salutare domn' Florin. Deşi în planurile mele referitoare la vizitarea garajului vostru nu a intrat până acum decât efectuarea reviziei, se pare că voi reveni pentru o intervenţie la sistemul de răcire. Am un Grande Punto din 2006 (1.4 77cp) şi de două săptămâni găsesc picături de antigel sub maşină. Am completat, am verificat şi se pare că picură pe lângă cotul metalic care intră în blocul motor. Nu văd foarte bine din cauza tablei de aluminiu care este deasupra. La ce defect crezi că ar trebui să mă aştept şi mai ales care sunt eventualele costuri ale reparaţiei. Totodată, când aveţi ceva timp pentru o constatare măcar. Mulţam.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Feb 16, 2011 7:55 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Trebuie sa facem o constatare , este posibil sa curga pe la tubul (teava ) din spatele pompei de apa . Teava aceasta trece pe deasupra filtrului de ulei si se opreste unde se termina motorul si incepe cutia de viteza ,face legatura cu termostatul . Este posibil sa coste mai mult manopera decat piesa , daca este de la acest tub este vorba de un oring . Cand preferati sa veniti dimineata sau la pranz ? O sa dureze ceva 2 -3 ore cred .
|
|
|
|
|
f3br4
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mar Mar 08, 2011 4:56 pm |
Masina:
Buna ziua.
Ma intereseaza si pe mine pretul unei revizii pentru un Fiat Grande Punto 1.3 75 CP. Masina are ~73 000 km. Daca se poate sa-mi dati preturile defalcate pentru piese si manopera ar fi perfect. Va multumesc.
O zi placuta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|