|
Acum este Vin Noi 22, 2024 11:32 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Mar 10, 2011 7:52 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
|
|
|
|
f3br4
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Mar 10, 2011 8:43 am |
Masina:
Ok. . . o sa revin cu un telefon pentru programare. Multumesc.
O zi placuta.
|
|
|
|
|
ionut
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Dum Mar 13, 2011 9:26 pm |
Masina:
ok sa incep si eu o mica povestioara ...am iesit la o plimbare cu masina (fiat punto 1.2 benzina 60 cp an 2002), totul ok..la un moment dat...imi creste apa brus..sub h cu 2 linii...m-am panicat...dupa aia o accelerez bine..scade la normal...ca dupa 30 de min sa imi dau seama..ca masina nu mai baga caldura si dupa 3mii de ture dadea in nas ...zic e clar termostatul..verific totul era ok cu termostatul nu se incingeau amdoua conductele..a2-a zi aerisesc instalatie..apa in radiator antigel etc...masina mergea brici..incalzea..dupa inca o zi in fata blocului cobor..dau cheie masina iar numai baga caldura..completez cu inca 500ml antigel (disparuse)..masina iar ok.. Scurgeri nu am pe nicaieri...cand a fost frig pe asfalt de la esapament se uda..deci il arunca afara..zic eu..si am dedus ca este garnitura de chiuloasa..as vrea joi vineri sa o duc la doctor..problema e ca vreau sa stiu sigur ce este...sa nu fie altceva..am gasit ganitura de chiuloasa la 50 de la dar si la 100 de lei si asa mai departe..este vreo diferenta? am vazut ca sunt din arama, metal-fibra si metal-piele care sunt mai bune?? si as vrea sa mai stiu c-am cat ma costa manopera la toata nebuna cu schimbat ulei..aerisit completat etc..imi cer scuze daca am scris prea mult sau daca am gresit cu ceva.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Lun Mar 14, 2011 8:00 am |
|
Salut , Un minim la manopera este 150 euro si include : inlocuire garnitura chiuloasa ,lichid de racire ,set distributie ,termostat ,pompa apa ,ulei si filtre ,aerisit instalatie racire , test injectie . La aceasta suma se mai adauga piesele care le putem stabilii impreuna ,pretul difera in functie de calitate .Probabil masina are peste 100.000 km si sa mers cu nivelul la lichidul de racire scazut fapt care duce la arderea garniturii de chiuloasa . Inainte de, demontare este bine sa facem o verificare precisa .
|
|
|
|
|
ionut
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Lun Mar 14, 2011 3:35 pm |
Masina:
nu tocmai masina are 82.000 de km nici distributia nu este schimbata...acum 2.000 de km a fost schimbat uleiul si filtrele aer si ulei...lista mi se pare c-am mare..eu ma gandeam sa schimb decat garnitura de chiuloasa..si daca am fost in cel mai bun caz si distributia cu pompa cu apa..in fine..trebuie adusa sa imi spui ce o doare ...pot sa iti dau un telefon si sa vin sa vezi ce are..banuiesc ca nu dureaza mult ma poti baga in aceasi zi..ma arde sa aflu ce are exact..iar masina cu simptomele acelea s-a mers 30 de km..dupa care s-a facut aerisire si e ok..insa mananca antigelu si apa..in fine...o sa iti dau un telefon miercuri sau joi...cat ma costa sa imi spui diagnosticul? multumesc frumos pentru raspuns.
|
|
|
|
|
kruselu
|
Subiectul mesajului: Pret piese + manipera ! Scris: Mie Mar 30, 2011 9:45 pm |
Masina:
Salut,
Se poate sa imi spuneti un pret si manopera pentru fiecare din urmatoarele piese:
Bielete directie stanga + dreapta - Cap bara directie stanga - Burduf cap planetara (dreapta) legatura cutie viteze -
Masina : Fiat Grande Punto 1.3 jtd 75 cp - an 2006
Multumesc. O zi buna !
|
|
|
|
|
SEBASTIAN
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Mie Apr 13, 2011 5:52 pm |
Masina:
Buna ziua, Am si eu de adus in fata dumneavoastra o mare escrocherie Fiat. Masina mea este un 500 1.3 MJet fabricata in 2007 si inmatriculata in 2010. Automobilul este echipat din fabrica cu FILTRU DE PARTICULE. La cca 6-7000km parcursi aprinde pe bord martorul de ulei de culoare rosie care pulseaza intermitent. Pe bord scrie si "change oil". Urmariti filmuletul: http://www.youtube.com/watch?v=ZnRerp2_QcsAcesta certifica faptul ca uleiul trebuie schimbat. Acest martor nu are nimic in comun cu calitatea si cantitatea uleiului din carter, se aprinde la un anumit numar de "regenerari" ale filtrului de particule. De ce spun eu escrocherie ... pentru simplul motiv ca intervalul de service anuntat este 30 000 Km, iar din 6000 in 6000 Km ma cheama la schimbarea de ulei. Astra nu ar fi o problema dar cu un tester normal de citire a codurilor de eroare nu se poate sterge, chiar dupa inlocuirea uleiului marorul respectiv. Operatia trebuie facuta la reprezentanta Fiat unde in principiu refuza sa stearga codul de eroare daca nu schimba si uleiul. Pentru acest fapt am renuntat la garantie in mod voit si asa e felul meu de a le da la m... si a nu ceda la santajul acesta aberant. Cand s-a aprins prima data masina avea in jur de 7000km acum la 12000 s-a aprins din nou. Atunci am fost la service Autoitalia si am cerut domunului de la receptie stergerea codurilor de eroare, uleiul mi-l schimbasem eu cu cca 1000km inainte, doar nu eram masochist sa merg cu uleiul de rodaj cine stie cat stat in parc 30000km, am fost refuzat si obligat sa schimb uleiul. Nu am acceptat si am mers la o alta reprezentanta Fiat unde pe sistemul tipic romanesc, daca il cunosti pe director se poate orice. Acestia au fost foarte amabili mi-au dat detalii mi-au sters codul de eroare si m-au taxat foarte putin. Intrebarea este daca voi aveti posibilitatea sa stergeti acest cod de eroare contracost si daca a mai venit cineva cu astfel de problema. Multumesc!
|
|
|
|
|
alexx88
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Sâm Iul 09, 2011 11:25 pm |
Masina:
Salut Florin, Am un Fiat Stilo 1.8 din 2002, in 3 usi. Problema este ca, dupa ce opresc aerul conditiona, mi se umezeste destul de rau mocheta de pe locul pasagerului. Problema eu cred ca e undeva la scurgerea condensului. Putem sa programam o vizita la 'doctor'? Daca e ok, te sun saptamana viitoare sa stabilim o ora. PS: Daca ai putea da si un pret estimativ ar fi perfect. Mersi, Alex
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Dum Iul 10, 2011 6:52 pm |
|
Salut , Sunati-ma marti pe la 11 -12 si stabilim ,nu o sa coste prea mult trebuie sa inlocuim filtrul de polen si sa desfundam scurgerea .In jur de 100 ron cu tot cu filtru de polen .
|
|
|
|
|
danhriscanu
|
Subiectul mesajului: Re: Service problemefiat Scris: Joi Aug 04, 2011 1:32 pm |
Masina:
Buna ziua,
Am un fiat Punto 1.2, 8 V an 2001, 100000 Km Are de ceva vreme o problema si m-i s-a spus ca ar fi de la ambreiaj si trebuie schimbat kitul. Problema se manifesta asa: cand o bag in marsarier caraie ca dracu, la plecarea de pe loc trepideaza masina iar cand se incalzeste, adica dupa vreo 30 de minute de mers prin trafic aglomerat intra foarte greu in viteze. As vrea sa stiu cat m-ar costa schimbarea kitului de ambreiaj(bineinteles nu original ci aftermarket) si o verificare la cutia de viteze (scapa ulei pe la o garnitura).
Multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|