Buuunn ! Multumesc pentru raspuns ! Acum sa o luam punctual:
1.Problema a aparut, de cand au inceput nesimtitii sa scumpeasca carburantul in nestire... adica am bagat, de unde era mai ieftin benzina de 95 (in speta Mol si Petrom); de regula, inainte de "criza", bagam Petrom99+. Acum: ultimile 3 alimentari, au fost de la Rompetrol (benzina de 95 e la acelasi pret ((aproximativ)) cu celelalte lanturi); la primele 2 alimentari, masina chiar tragea mai bine (au fost alimentari mici - maxim 15 litri), la a 3-a alimentare (mai mare - ~ 30litri), benzina a fost de proasta calitate, (trag greu de ea si urca greu in viteze); cam de aici au inceput sa apara problemele (acum ~ 2-3 luni). De la lukoil si agip nu alimentez ! Cunosc MARFA !
2. O sa consum tot rezervorul si o sa bag din nou 99+ de la petrom, sa vad cum se comporta. De turat, o turez; schimb la mers normal prin oras la 3500 cel putin; in afara localitatilor, in urcare, pe la 4500 - 5000; ma mai gaseste si 5000 de turatii prin oras, dar doar cand ascult muzica..
.
3. Si DA, folosesc ventilatorul, toata ziua (mai ales in perioada septembrie - mai). In rest AC (cu ventilatorul de rigoare - dar doar in cazuri de canicula extrema sau cu copii ((aici dau drumul si la caldura sa obtin o temperatura optima)) ), sau GEAMUL deschis....
Am scris toate astea ca sa-si faca o parere si colegii care vor citi acest topic; nu astept un alt replay din partea ta Florin, mi-ai spus tot ce trebuia sa aflu. Acum o sa revin eu cu impresii, dupa ce voi schimba carburantul (cand o mai fi si asta...).