|
Acum este Joi Noi 21, 2024 8:12 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
robert4all
|
Subiectul mesajului: Service Fiat Scris: Vin Ian 21, 2011 2:01 pm |
Masina:
Am si eu un Fiat Doblo si masina a iesit din garantie si am nevoie de un schimb de ulei , resetarea la computerul de bord si o revizie sa stiu daca este totul in regula cu masina .... eu stau in Dr Taberei dar nu vreau sa ma duc la servicul autorizat fiat pt ca niciodata nu am plecat multumit deacolo si au niste preturi exorbitante ... asa ca va rog daca cunoasteti sa imi dati si mie niste adrese sau nr de telefon unde sa merg si eu cu incredere sa imi repar masina ... multumesc .
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service Fiat Scris: Lun Ian 24, 2011 9:21 am |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Ati ajuns unde trebuie ,noi suntem in zona Pantelimon daca nu va deranjaza distanta ne puteti contacta .De asemenea va putem face o ,oferta de pret daca ne lasati seria de caroserie zfa.... si ne indicati piesele de care aveti nevoie .
|
|
|
|
|
voptu
|
Subiectul mesajului: Re: Service Fiat Scris: Vin Apr 08, 2011 3:30 pm |
Masina:
salutare am un fiat brava sx motor 1.4 12 v ...as avea nevoie sa imi schimb placute frana ,saboti frana si m-ar interesa sa stiu un pret estimativ manopera + piese si pret doar pe manopera poate gasesc piese mai ieftine ( nu de alta dar na fiind criza stiti cum e fiecare cauta cat mai ieftin) vizavi de piese ma intereseaza un bun raport calitate pret . va multumesc anticipat .
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Service Fiat Scris: Sâm Apr 09, 2011 5:16 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut, Placute mai accesibile la pret sunt in jur de 150 ron ,daca vreti ceva foarte foarte bun va recomand ATE dar costa cam 240 ron . Sabotii sunt in jur de 200 ron si manopera la placute si saboti 150 ron .Ca si durata de viata placutele tin intre 25.000 -35.000 km in functie de trafic ,drumuri ,temperatura etc .Sabotii de frana au o durata de viata de apropsimativ 70.000 -100.000 km .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|