|
Acum este Vin Noi 22, 2024 12:42 am
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
cristian_nika
|
Subiectul mesajului: CE VASELINA RECOMANDATI PT CULISELE LA FIAT DUCATO Scris: Sâm Iul 16, 2011 9:01 am |
Masina:
SALUTARE FORUMISTILOR!!!!!! AM O NOUA PROBLEMA CU CARE MA CONFRUNT! DETIN UN FIAT DUCATO AM CUMPARAT CULISELE DE FRANARE IAR ACUM NU MAI GASESC VASELINA SILICONATA CA CEA DE LA TUBUL DE 5g ORIGINAL! AM GASIT CEVA IN SCHIMB LA WURTH :CAM ASA SUNA: Vaselinã aderentã, rezistentã la presiuni ridicate. Rezistentã la temperaturã -80°C ÷ +1100°C. Vaselinã de înaltã performantã pe bazã de Al/Cu. Previne arderea si griparea, sudarea la rece, uzura, coroziunea, rugina din ajustaje. Rezistentã la apã, baze si acizi. Se foloseste la frâne, bornele acumulatorilor, asamblãri filetate (esapament
AS PUTEA FOLOSI ASA CEVA PT FRANELE FIATULUI DUCATO? Va multumesc anticipat
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: CE VASELINA RECOMANDATI PT CULISELE LA FIAT DUCATO Scris: Mie Iul 20, 2011 2:59 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Calitativ este buna ,trebuie sa nu atace cauciucul in rest este foarte buna . Interesati-va daca poate fi folosita in contact permanent cu cauciucul altfel o sa deformeze burdufele de protectie pana se sparg si se vor bloca iar culisele .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|