|
Acum este Lun Noi 25, 2024 5:24 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
Diomet
|
Subiectul mesajului: Martor motor aprins, eroarea P0420 Scris: Dum Iul 21, 2013 5:40 pm |
Membru din: Lun Dec 14, 2009 8:43 am Mesaje: 13 Locaţie: Bucuresti
Masina:
|
Salut,
Eroarea care pana acum statea cuminte doar cu statusul de atentionare (pe galben) si dupa ce mergeam mult doar urban si doar gpl, astazi s-a transformat in rosie pe obd si mi-a aprins martorul motor in mers la 120km/h la terminarea unui drum extraurban de ~500km. Ciudat este ca la Catalyst si O2 senzor apare Complete acum.
Am sters eroarea, a disparut martorul de motor si a reaparut iarasi cu statusul de warning.
Mentionez ca am rulat in acest weekend ~150km pe benzina si ~30km pe macadam (praful influenteaza?!)
Vreo lambda dusa sau sai mai rau, catalizatorul?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat
|
|
|
|
|
Diomet
|
Subiectul mesajului: Re: Martor motor aprins, eroarea P0420 Scris: Lun Iul 22, 2013 8:29 am |
Membru din: Lun Dec 14, 2009 8:43 am Mesaje: 13 Locaţie: Bucuresti
Masina:
|
Este posibil sa fie din cauza calitatii benzinei? Tocmai ce mi-a zis un coleg ca a avut eroarea si martorul aprins si a rezolvat cu o benzina mai buna
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Martor motor aprins, eroarea P0420 Scris: Lun Iul 22, 2013 3:33 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Calitatea carburantului este foarte importanta ,este posibil sa fie o problema daca nu a fost de calitate .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|