|
Acum este Joi Noi 21, 2024 6:38 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
clau13
|
Subiectul mesajului: Fiat Seicento -probleme presiune ulei Scris: Mar Mar 04, 2014 5:01 pm |
Masina:
|
Buna , am un fiat seicento sporting 1.1 motor 187a1000 si cand se incalzeste motorul se aprinde becul de bord care indica lipsa de presiune ulei..am schimbat senzorul de presiune ulei ,am schimmat cuzinetii de biela si in cele din urma si pompa de ulei si problema nu s-a remediat ,mentionez ca motorul nu face zgomot si nici nu consuma ulei .
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Fiat Seicento -probleme presiune ulei Scris: Vin Mar 21, 2014 7:53 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , In prima faza se verifica presiunea de ulei cu un ceas special care se monteaza in locul senzorului de presiune .Daca presiunea este scazuta sub limite defecte pot aparea la senzorul de presiune , pompa de ulei , cuzineti sau indicatorul de bord. La inlocuirea cuzinetilor trebuie masurat arborele cotit si cumparati cuzinetii in functie de clasa de reparatie care reieste din masuratori . Cum ati comandat cuzinetii ?toti la fel sau in functie de uzura arborelui ?
|
|
|
|
|
clau13
|
Subiectul mesajului: Re: Fiat Seicento -probleme presiune ulei Scris: Sâm Mar 22, 2014 2:34 pm |
Masina:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|