|
Acum este Joi Noi 21, 2024 9:19 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
sonydaniel
|
Subiectul mesajului: Pierderi antigel Grande Punto 1.4;8v 2007 Scris: Dum Dec 21, 2014 6:37 pm |
Masina:
|
Salut.As dori sa supun atentiei o situatie care nu imi da pace de cateva saptamani si anume GP-ul meu pierde antigel,nu mult,cateva picaturi la un drum in dreptul prinderii termostatului,fiind usor de observat pe coltul motorului.Oricat as cauta sa vad pe unde iese,nu reusesc sa gasesc locul,uitandu-ma cu oglinda si pipaind,furtunele stau bine si termostatul toate sunt uscate,la fel si senzorul.Garnitura pentru termostat nu am vazut,ce e de facut se schimba tot termostatul?
Va multumesc.
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Pierderi antigel Grande Punto 1.4;8v 2007 Scris: Mar Dec 23, 2014 5:58 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Probabil garnitura termostatului este uzata sau chiar termostatul poate fii corodat .Trebuie demontat si reetansat sau inlocuit .Daca are mai mult de 3 -4 ani ar trebui inlocuit.
|
|
|
|
|
sonydaniel
|
Subiectul mesajului: Re: Pierderi antigel Grande Punto 1.4;8v 2007 Scris: Mar Dec 30, 2014 2:33 pm |
Masina:
|
Multumesc,prompt ca intodeauna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|